Saturday, July 2, 2022

O româncă, pe lista New York Times a celor mai buni actori ai anului 2021. Pe listă se mai află Kristen Stewart și Will Smith

Must Read

O actriță din România se află pe lista celor mai buni actori din 2021, realizată de publicația americană The New York Times.

Pe lista publicată de prestigioasa publicație se mai află nume precum Kristen Stewart, Will Smith sau Benedict Cumberbatch.

Katia Pascariu se află pe lista celor de la The New York Times

Este vorba despre Katia Pascariu, actrița principală din „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, film regizat de Radu Jude.

- Advertisement -

Filmul a intrat și el pe lista celor mai bune lung-metraje de anul acesta, informează Observatornews.ro.

De altfel, regizorul a reacționat pe pagina sa de Facebook, felicitând-o pe actriță.

În filmul lui Radu Jude, Katia Pascariu joacă rolul unei profesoare de istorie la o şcoală de elită din Bucureşti, care este implicată într-un scandal sexual. Criticul de film de la New York Times spune că românca reuşeşte să ne păstreze atenţia pe tot parcursul filmului, devenind „femeia eroină a vremurilor pline de anxietate şi obscenitate în care trăim”.

Lungmetrajul românesc a avut premiera la Festivalul de la Berlin , unde a câștigat Ursul de Aur, iar acum este propunerea României pentru premiile Oscar 2022.

Sursa: gandul.info

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Noul premier al Israelului este un român. Cine este Yair Lapid?

Ambasada Israelului în România a afirmat că noul premier interimar, Yair Lapid, are origini românești. „Bunicii materni sunt originari din...
- Advertisement -

More Articles Like This