Monday, June 27, 2022

Șapte senatori români s-au dus în Dubai pe banii statului în perioada premiului de Formula1: “20.000 de euro aruncaţi pe geam”

Must Read

Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR, susţine că deplasarea unui grup de parlamentari în Dubai este nejustificată, reprezentând de fapt “turism pe bani publici”, “20.000 de euro aruncaţi pe geam”.

“Nu mi se pare justificat, este un turism pe bani publici care n-ar trebuie să se întâmple Vedem deplasări ale parlamentarilor în diverse ţări, la diverse evenimente, câte unul, câte doi, se mai duc, reprezintă Parlamentul. Cred că sunt momente şi locuri în care România şi Parlamentul trebuie să fie reprezentate la cel mai înalt nivel, însă niciodată, în 5 ani de zile în Parlament, n-am văzut 7 senatori sau deputaţi plecând în decembrie într-o zonă cu căldură, la Dubai, într-o perioadă când a fost şi un premiu de Formula 1 foarte urmărit pe glob şi pentru o conferinţă de două zile au plecat vreo şase. 20.000 de euro aruncaţi pe geam”, a declarat Moşteanu miercuri, 15 decembrie, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, dacă parlamentarii vor să se plimbe, să o facă pe banii lor.

- Advertisement -

“Cred că, dacă o să luaţi la mână toate solicitările şi toate deplasările de anul acesta ale doamnei Alina Gorghiu, veţi avea o surpriză”, le-a spus el jurnaliştilor.

Șapte senatori de la PSD, PNL și UDMR se află în Dubai, în intervalul 12-18 decembrie, cu intenția anunțată de a participa la Expo 2020.

La începutul intervalului, pe data de 12 decembrie, a avut loc la Abu Dhabi ultima etapă din campionatul mondial de Formula 1, un eveniment care a stabilit câștigătorul competiției.

Membrii delegației sunt Alina Gorghiu (PNL), Eugen Țapu – Nazare (PNL), Lorant Antal (UDMR), Florian Bodog (PSD), Daniel Fenechiu (PNL), Radu Oprea (PSD) și Turos Lorand (UDMR).

Alina Gorghiu a postat marți, 14 decembrie, pe Facebook, fotografii de la “Întrevederea delegației Senatului României, condusă de vicepreședintele Senatului, senatoarea Alina-Ștefania Gorghiu, cu prim-vicepreședintele Consiliului National Federal al Emiratelor Arabe Unite, Hamad Ahmad Al-Rahumi”.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serbia critică decizia UE privind Ucraina: ‘A sărit peste câteva decenii de presiune, șantaj și birocrație’

Ucraina, care nu îndeplinește standardele necesare, a primit statutul de candidat la UE doar datorită conflictului cu Rusia, a...
- Advertisement -

More Articles Like This