Monday, June 24, 2024

Surpriză pentru fanii filmului ”Singur acasă”. Casa lui Kevin e de închiriat! Prețul pentru o noapte și cine va fi personajul-gazdă

Must Read

Casa din filmul „Singur acasă / Home Alone” este disponibilă pentru închiriere prin Airbnb pentru o singură noapte.

Căminul familiei McCallister din filmul clasic de Crăciun lansat în 1990 se află în zona Chicago şi va fi disponibilă pentru închiriere pentru suma modică de 25 de dolari. Doritorii trebuie să știe însă că vor fi nevoiți să se deplaseze la locație pe cheltuiala proprie.

Celebrul lungmetraj îl are protagonist pe Macaulay Culkin. Cei patru oaspeţi vor fi întâmpinaţi de Devin Ratray, care a jucat rolul fratelui lui mai mare, Buzz.

„Home Alone” a fost nominalizat la două categorii ale premiilor Oscar – cea mai bună muzică originală şi cel mai bun cântec original („Somewhere in My Memory”).

- Advertisement -

Ca de obicei, filmul ”Singur acasă” e difuzat în România în preajma Sărbătorilor. În acest an, producția e transmisă de Antena 1, care a difuzat primul episod sâmbătă, 4 decembrie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x