Tragedia momentului în SUA. Un depozit Amazon plin cu muncitori s-a prăbușit. Clădirea Amazon din Statele Unite era plină cu oameni și a picat după ce prin apropiere a trecut o tornadă. Incidentul s-a petrecut în această dimineață într-o suburbie a orașului Saint Louis.

Potrivit primelor informații, în clădire erau între 50 și 100 de oameni. Aceștia lucrau pe tura de noapte. Poliția și pompierii cred că sunt mai multe victime, dar până acum, nu se știe un număr exact. La fața locului sunt zeci de echipaje de intervenție.

În imagini se poate observa că au rămas în picioare doar stâlpii care susțineau pereții și acoperișul depozitului Amazon.

Uraganul Ida a făcut prăpăd în Statele Unite

- Advertisement -

În luna septembrie, uraganul Ida a făcut prăpăd în Statele Unite. Au fost zeci de victime iar cei mai mulți oameni au decedat în urma faptului că au fost surprinși de puhoaie în mașini. Statele estice au fost devastate de o furtună tropicală fără precedent. Străzile au fost acoperite de ape, circulaţia trenurilor şi a autobuzelor a fost afectată, iar oamenii au fost sfătuiţi să lucreze de acasă.

Zeci de oamei au murit în inundaţiile provocate de ploile din urma uraganului Ida în oraşe din statul Virginia până în New England. Bilanţul deceselor a crescut după ce New Jersey a anunţat că cel puţin 23 de oameni au murit în stat.

Guvernatorul Phil Murphy a spus, atunci, că majoritatea victimelor sunt oameni care au fost prinşi în maşini de ape. Autorităţile au spus că mulţi oameni sunt daţi dispăruţi.

O tornadă a făcut dezastru în Italia

Și în Italia a fost dezastru de proporții. Sudul țării a fost lovit din plin de o tornadă, tot în septembrie. Cel puțin doi oameni au fost uciși după ce o tornadă a lovit cu putere insula italiană Pantelleria, în sudul țării. Victimele decedate, aflate în mașini, au fost aruncate practic afară, una pe șosea și alta pe un zid. Alte nouă persoane au fost rănite după ce tornada a lovit cu brutalitate, a răsturnat mașini și a smuls acoperișurile caselor, vineri, în Pantelleria, o insulă centru turistic italian din Marea Mediterană.

Patru dintre cei răniți sunt în stare critică, a anunțat atunci agenția de protecție civilă italiană. Unul dintre salvatorii care au intervenit la fața locului a descris scenele drept „apocaliptice”. Presa locală a relatat că tornada a distrus complet un drum de coastă.