Thursday, June 8, 2023

Victor Ciutacu, atac dur la adresa USR după protestul de la Parlament: Își continuă căderea accelerată spre irelevanță pe scena politică!

Must Read

Victor Ciutacu a venit cu o reacție dură după prostetul de la Parlament. Jurnalistul e de părere că își continuă căderea accelerată spre irelevanță pe scena politică.

Victor Ciutacu, atac dur la adresa USR după protestul de la Parlament.  Acesta a adăugat că ei sunt ”un fel de n-ar mai fi, o corcitură de iepure șchiop cu acceleratul de Curtici.”

”Reziștii care cereau dărâmarea gardului Casei Poporului sunt revoltați că auriștii au sărit gardul care trebuia să nu mai existe. Reziștii care și-au luat bătaie pe 10 august de la jandarmi sunt indignați că auriștii n-au luat și ei bătaie de la jandarmii cărora ei le-au făcut dosare penale. Reziștii care au vrut să ocupe Guvernul sunt triști că auriștii au vrut să intre cu forța în Parlament.

Cel mai bun lucru al protestului de astăzi e că useriștii își continuă căderea accelerată spre irelevanță pe scena politică. Puterea e la alții, opoziția e la Simion. Ei sunt un fel de n-ar mai fi, o corcitură de iepure șchiop cu acceleratul de Curtici”, a spus Victor Ciutacu, pe contul de Facebook.

- Advertisement -

După ce dimineaţă au manifestat în faţa Parlamentului împotriva introducerii certificatului COVID, sute de protestatari susţinători AUR s-au mutat să protesteze în Piaţa Victoriei. În jurul orei 17, manifestanţii au plecat în marş spre Piaţa Universităţii.

Câteva sute de persoane s-au strâns marţi după amiază în faţa sediului Guvernului pentru a protestat împotriva introducerii certificatului COVID şi faţă de restricţiile împuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii COVID. Mare parte din oamenii din Piaţa Victoriei au participat şi la protestul violent de la Palatul Parlamentului. Protestatarii au plecat în marş de la Palatul Parlamentului, pe bulevardele Ion C. Brătianu, Nicolae Bălcescu şi Magheru, până în Piaţa Victoriei, poliţiştii de la Rutieră restricţionând traficul, succesiv, pe aceste artere şi pe străzile învecinate.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This