Saturday, May 18, 2024

VIDEO. Proprietarul unei Tesla și-a aruncat mașina în aer, cu 30 de kg de dinamită. Ce l-a enervat atât de tare pe bărbat

Must Read

Un bărbat din Finlanda, proprietar al unei Tesla Model S, s-a îngrozit când a aflat că trebuie să plătească 20.000 de euro pentru o nouă baterie, așa că a decis să își arunce mașina în aer, folosind 30 de kilograme de dinamită.

Este vorba despre Toumas Katainen, un șofer finlandez care deținea o Tesla Model S din 2013. Se pare că mașina avea probleme cu bateria, iar costurile pentru una noua s-ar fi ridicat la 20.000 de euro, potrivit NDTV.com.

Enervat de această situație, bărbatul a renunțat complet la mașină, afirmând că și-a pierdut încrederea în compania lui Elon Musk. Ba chiar a decis să își arunce Tesla în aer.

Momentul a fost filmat și pus pe contul de YouTube al celor de la Pommijatkat, cunoscuți în Finlanda pentru experimente cu explozibil.

- Advertisement -

Mașina a fost „împodobită” cu 30 de kg de dinamită, iar cel care a apăsat pe butonul care a declanșat explozia a fost chiar proprietarul vehiculului.

Sursa: digi24.ro

 

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x