Tuesday, June 25, 2024

WhatsApp închide permanent conturile celor care fac această greșeală

Must Read

WhatsApp ia măsuri împotriva versiunilor neoficiale ale aplicației.

Utilizatorii de aplicații precum GB WhatsApp și WhatsApp Delta, clone ale aplicației oficiale, riscă să își piardă permanent contul.

Ce sunt clonele WhatsApp

Utilizatorii care au instalat aceste clone se pot alege cu închiderea permanentă a contului sau chiar să își piardă întreaga arhivă a conversațiilor.

- Advertisement -

Deseori construite de dezvoltatori anonimi, clonele nu sunt disponibile prin Google Play Store pentru Android și trebuie, în schimb, descărcate printr-o pagină web.

Astfel de aplicații au multe dintre caracteristicile aplicației originale, însă vin la pachet și cu alte funcții suplimentare. De exemplu, utilizatorii pot să trimită mai multe poze simultan sau să le interzică interlocutorilor să vadă dacă le-au citit mesajele, facilități disponibile doar pe variantele neoficiale ale WhatsApp.

Politica WhatsApp privind clonele

Într-o actualizare recentă a site-ului, WhatsApp a subliniat că utilizarea unor astfel de clone este interzisă în conformitate cu termenii și condițiile sale.

„Dacă ați primit un mesaj în aplicație care spune că contul dvs. este „închis temporar”, înseamnă că probabil utilizați o versiune neacceptată de WhatsApp în locul aplicației oficiale. Dacă nu treceți la aplicația oficială, contul dvs. de WhatsApp ar putea fi închis definitiv”, este mesajul pe care îl primesc utilizatorii care nu folosesc varianta oficială, potrivit TheSun.

De ce sunt interzisele clonele WhatsApp

Aplicația de chat deținută de Facebook susține că utilizarea unor astfel de clone este interzisă din motive de securitate.

”Aplicațiile neacceptate, cum ar fi WhatsApp Plus, GB WhatsApp sau altele de acest gen sunt versiuni modificate ale WhatsApp. Aceste aplicații neoficiale sunt dezvoltate de terți și încalcă Termenii și condițiile noastre. WhatsApp nu acceptă aceste aplicații deoarece nu le putem valida practicile de securitate”, a transmis WhatsApp.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x