Sunday, July 14, 2024

Carrefour va vinde telefoane Samsung şi Apple recondiționate în șapte hypermarketuri din țară și online după încheierea unui parteneriat cu Recommerce Group

Must Read

Retailerul francez Carrefour va vinde telefooane mobile Samsung şi Apple recondiţionate în șapte hypermarketuri din țară și în magazinul său online. Decizia vine ca urmare a încheierii unui parteneriat cu Recommerce Group, un start-up specializat în recondiționarea și comercializarea de smartphone-uri second hand.

Carrefour intră pe piaţa de telefonie mobilă şi va comercializa telefoane Samsung şi Apple recondiționate în șapte hypermarketuri din țară și online. Românii vor putea achiziţiona smartphone-uri recondiţionate în magazinul online Carrefour România, precum și magazinele fizice din Băneasa, Orhideea (București), Botoșani, Brăila, Constanța, Târgu Jiu și Felicia (Iași).

Prețurile telefoanelor recondiţionate sunt cu până la 50% mai mici decât cel al smartphone-urilor noi, iar garanția oferită este de 12 luni.

„Pentru noi, ca organizație dar și ca echipă, cel mai important este să privim întotdeauna către viitor, anticipând nevoile consumatorilor, cât și să considerăm sustenabilitatea planurilor noastre. Suntem mereu bucuroși să descoperim parteneri care împărtășesc viziunea noastră, iar Recommerce vine cu o ofertă excelentă pentru clienții noștri care doresc mai multe opțiuni ecologice sau accesibile în ceea ce privește smartphone-urile”,  a declarat Vincent Arnault, Director Achiziții & Supply Chain Carrefour România.

- Advertisement -

Oferta Carrefour vine ca urmare a unui parteneriat pe care retailerul francez l-a încheiat cu Recommerce Group, start-up specializat în recondiționarea și comercializarea de smartphone-uri second hand.

„Am lansat start-up-ul nostru în aprilie 2021, cu obiectivul de a deveni liderii pieței de smartphone-uri recondiționate în Europa de Est. Vizăm o piață care cuprinde aproximativ 10 țări din regiune, începând cu România, și înregistrează vânzări anuale de peste 50 de milioane de telefoane. Parteneriatele cu retaileri de renume și puternici precum Carrefour România, care ne împărtășesc pasiunea pentru dezvoltare, cât și principiile de sustenabilitate, reprezintă cel mai rapid mod pentru noi de a deveni lideri regionali”, a declarat Grégoire Vigroux, antreprenor.

 

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Atacatorul s-a aflat pe un acoperiș, Trump a fost rănit ușor, la ureche, dar 1 persoană din...

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Atacatorul s-a aflat pe un acoperiș, la circa 250 de metri de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x