Compania a obținut cele mai mari punctaje, de peste 97%, la categoriile Strategie de Business, Personal și Leadership.

Ce a apreciat, în mod special, institutul olandez?

Echipa Top Employers a analizat în special atât modul în care angajații sunt implicați în procesul de înțelegere și implementare a strategiei adoptate de companie, modelul de conducere existent în cadrul organizației și modul în care acesta este utilizat pentru a asigura dezvoltarea profesională a angajaților, cât și strategia de atragere a talentelor, alături de planificarea forţei  de muncă sau integrarea noilor angajați.

Michelin a înregistrat un scor mai mare, comparativ cu 2021, în domenii precum recrutare şi politica de integrare a noilor angajați alături de învățarea, dezvoltarea sau cultura organizațională, o realizare importantă având în vedere contextul pandemic și creșterea spațiului digital în activitatea zilnică.

- Advertisement -

Această certificare reprezintă o recunoaştere valoroasă a atenţiei pe care Michelin o acordă managementului talentelor și condițiilor excelente de lucru pe care le oferă angajaților, prin crearea de programe de dezvoltare profesională și de îmbunătățire a aptitudinilor.

“Dintotdeauna intenția noastră a fost să recrutăm pentru o carieră, nu pentru un job”

Agata Trzcianowska, Director Personal Michelin Europa Centrală: “Suntem mândri să ne consolidăm poziția pe piața din România cu certificarea Top Employers pentru al treilea an consecutiv. Ultimii doi ani au fost cu adevărat plini de provocări și sunt mândră de echipa noastră că am continuat să evoluăm și să fim alături de angajați și de comunitățile noastre când au avut nevoie cel mai mult.

Oamenii au fost dintotdeauna esența activităților Michelin și acum, obținând această recunoaștere trei ani la rând, este o confirmare clară a valorilor și priorităților companiei.

Michelin România oferă un pachet de beneficii foarte divers angajaților și dintotdeauna intenția noastră a fost să recrutăm pentru o carieră, nu pentru un job. Astfel, promisiunea noastră este un traseu profesional care se adaptează talentelor fiecăruia, încurajând angajații să-și înceapă cariera într-un departament ca apoi să poată avansa în funcție de abilități fiecăruia. Așteptăm cu entuziasm să ni se alăture noi colegi în echipa Michelin.”

“Compania lucrează neîncetat pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții fiecăruia la locul de muncă”

În fiecare an, Institutul analizează companiile printr-o evaluare detaliată a practicilor sale de personal, utilizând sondajul HR Best Practices. Companiile sunt punctate pe baza a 20 de criterii, cum ar fi recrutare, strategie de afaceri, performanță, bunăstare sau practici de diversitate și incluziune.

David Plink, CEO Institutul Top Employers: “Analizând anul cu provocări care a trecut, precum și anul de dinainte, care a avut impact asupra organizațiilor din întreaga lume, Michelin a continuat să demonstreze că acordă prioritate menținerii unor practici excelente la locul de muncă.

Compania a reușit să facă față provocărilor unei lumii profesionale în schimbare, în timp ce lucrează neîncetat pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții fiecăruia la locul de muncă. Suntem fericiți să celebrăm și să încurajăm organizațiile care au fost certificate Top Employers în țările lor.”

Sursa: capital.ro