Thursday, August 11, 2022

CIFRA BANILOR. Numerologul Mihai Voropchievici spune dacă ai noroc în funcţie de data naşterii

Must Read

Mihai Voropchievici explică ce noroc avem la bani în funcție de data nașterii. Numerologul te învaţă să calculezi singur dacă te-ai născut sub o stea norocoasă.

CIFRA BANILOR

Exemplu: Dacă te-ai născut într-o zi de 17, adună 1 cu 7 și va rezulta 8. Rezultatul trebuie adunat din nou cu 1, căci 1 este numarul liderilor, numărul banilor. 1+8= 9, deci cifra banilor din numerologie va fi 9.

Iată în continuare interpretările pentru fiecare potențială cifră a banilor:

- Advertisement -

Cifra banilor 1 – este numărul psihic total, este numărul liderului absolut. Este cel care știe sigur să își creeze o formă de subzistență, știe să muncească, să aduca valoare în tot ce face. El are nevoie de bani pentru hrana spirituală.

Dă bani pe cărți și pe alte materiale ca să îți satisfacă necesitățile pur sufletești. Va deține monopolul în tot ce face. Banii sunt o necesitate pentru el ca să îndeplinească anumite scopuri.

Cifra banilor 2 – cifră „risipitoare”. Nu prea poți strânge bani. Cei cu această cifră a banilor știu cum să-i facă, dar nu și să-i folosească. Sunt amatori de lux și când vine vorba de asta nu se dau în lături, indiferent de sumă. Dau și iau ușor bani cu împrumut. Ca să nu fie datori, au nevoie alături de ei de cineva pragmatic.

Cifra banilor 3 – cifră fantastic de benefică în plan financiar! Ești genial, mai bun decât cei cu cifra 1. Ai idei, pe care, dacă le aplici cu discernământ și pasiune, implicare totală, poți obține mare avere, dar, atenție, ești cam cheltuitor și, cel mai mare pericol care te așteaptă după orice colț este că ai prostul obicei de a da altora ideile tale profitabile!

Cifra banilor 4 – cifră modestă. Din păcate, cei cu această cifră a banilor, nu prea au noroc financiar. Pentru a simți gustul prosperității trebuie să muncească mult. Practic, toata viața vor munci ca să aibă ce le trebuie, dar chiar și așa vor avea permanent dificultăți în a-și îmbunătăți statului financiar.

Cifra banilor 5 – încă o cifră benefică. Cei cu această cifră a banilor au șansa să se nască într-o familie bogată. Iar dacă nu, oricum aptitudinile lor ieșite din comun îi ajută să câștigi ușor bani. Sfatul numerologului: fii generos, că ai de unde. Cu cât vei dărui mai mult, cu atât vei aduna mai mulți bani, pentru că se formează un ciclu „ce dai, aia primești”.

Cifra banilor 6 – cifră „muncitoare”. Aceștia se mulțumesc cu puțin, de obicei sunt statornici în ceea ce privește jobul. Își doresc armonie, respect, dragoste, stabilitate. Sunt conștiincioși ca angajați și ies la pensie dintr-un singur loc de muncă. Cifra banilor 6 îi scutește de fluctuații financiare.

Cifra banilor 7 – cifră „spectaculoasă”. Sunt firi aventuriere în ceea ce privește statutul financiar și nu se dau înapoi de la fapte neortodoxe pentru o îmbogățire rapidă. Cer bani în stânga și în dreapta, au idei, dar le amestecă tot timpul, sunt lipsiți de răbdare. Au tendința să-i păcălească permanent, pe oricine, nu-și calculează riscurile.

Cifra banilor 8 – cifra infinitului. Cei cu cifra banilor 8 sunt persoana extremelor și le este greu să păstreze o linie de mijloc. Nu fac niciun compromis, chiar dacă, la un moment dat, acesta le poate aduce bani. Sunt adeseori prinși între perspectiva unor câștiguri fabuloase și faliment.

Cifra banilor 9 – cifră norocoasă. Nu se pricep să-i facă, dar au mare noroc de bani. Dacă nu știu să-și administreze câștigurile, pot ajunge într-o situație neprevăzută, neplăcută, păguboasă financiar. Sunt persoane altruiste, destinul lor este să aibă mereu bani. Găsesc condițiile cele mai favorabile să facă bani.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This