Saturday, May 28, 2022

Djokovic spune că știa că are COVID-19 cu o zi înainte de a participa la un eveniment pentru copii, fără mască

Must Read

Tenismenul Novak Djokovic a spus că știa de rezultatul său pozitiv la testul COVID-19 pe 16 decembrie, cu o zi înainte de a participa la un eveniment public la care nu a purtat mască. Afirmațiile privind testul său pozitiv au fost făcute într-o declarație pe propria răspundere publicată luni de Tribunalul Federal din Australia, potrivit CNN.

Într-o declarație pe propria răspundere publicată luni de Tribunalul Federal de Circuit din Australia, Djokovic spune că „la 16 decembrie 2021, am fost testat și diagnosticat cu SARS-CoV-2 (COVID-19)”.

Mai multe imagini postate pe conturile de pe rețelele sociale ale Fundației Novak Djokovic îl arată pe Djokovic participând la o conferință în fața unui public în aceeași zi (16 decembrie). Djokovic și participanții nu purtau măști, potrivit imaginilor publicate.

Pe 17 decembrie, pagina de Facebook a Asociației de Tenis din Belgrad a postat mai multe fotografii cu Djokovic pozând cu un grup de tineri la o ceremonie unde acesta i-a premiat pe cei mai buni tineri tenismeni din Serbia, un eveniment la care, de asemenea, nimeni nu purta mască.

- Advertisement -

Într-una dintre fotografii sunt cel puțin 26 de tineri care apar alături de tenismen. Ceremonia de decernare a premiilor a fost mediatizată de presa din Serbia, care a scris despre participarea lui Djokovic la eveniment.

O instanță din Australia a decis luni că Novak Djokovic poate intra în țară, pentru că nu sunt motive rezonabile pentru care autoritățile de la frontieră i-au anulat viza de intare în Australia.

Ministrul Imigrației din Australia, Alex Hawke, încă ia în considerare dacă să anuleze viza lui Djokovic, a confirmat un purtător de cuvânt, citat de BBC. Viza nu mai poate fi anulată astăzi, însă mâine ar putea fi luată o astfel de decizie.

Judecătorul a spus că a anulat decizia de a bloca intrarea lui Djokovic în Australia deoarece jucătorului nu i s-a oferit timp suficient să vorbească cu organizatorii turneului de tenis și pentru ca avocații să răspundă complet după ce tenismenul fusese notificat de intenția de a i se anula viza.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

De ce nu mai vor angajații să se întoarcă la birou. “Vor să meargă la muncă doar pentru conectare și socializare”

Sunt tot mai mulți români care vor să lucreze de acasă. 40% dintre ei spun că nu vor să...
- Advertisement -

More Articles Like This