Saturday, April 20, 2024

Horoscop Minerva. Topul norocoșilor în 2022. “Cea mai avantajată zodie”

Must Read

2022 va fi plin de provocări pentru toți nativii zodiacali, însă doar unul dintre ele va fi cel mai norocos, spune Minerva. Horoscopul prezentat de astrolog anunță un an avantajos pentru această zodie.

Pentru nativii acestei zodii este un an în care se pot naște noi idei, inovații, dar și tehnologii care le vor fi de mare folos pe plan profesional și nu numai. Se vor schimba multe în viața lor în următoarele luni, iar lucrurile arată din ce în ce mai bine, spune astrologul.

”Aș spune ca Berbecii sunt cei mai avantajați din toate punctele de vedere, dacă stăm să ne gândim. Jupiter cât a fost în Vărsător, a ajutat la nașterea noilor invenții şi inovații și tehnologii. A ajutat la creare unui sentiment mai profund de comun de comuniune.

Acum trebuie să ne așteptăm la noi mișcări spirituale, noi filozofii, un interes sporit pentru spiritualitate. O să remarcăm fascinația pentru misticism, ocult şi fantezie, inovații în lumea fotografiei, a muzicii şi a filmului. Schimbări în industrie, noi cercetări şi un interes mai profund pentru sănătatea mentală. Cercetări asupra substanțelor care modifică starea afectivă şi psihică”, a explicat Minerva, potrivit Rtv.

- Advertisement -

Topul norocoșilor în 2022

Nu doar Berbecii vor avea noroc în 2022. Minerva este de părere că favorizați de astre sunt și Taurii, Scorpionii, dar și Leii și Fecioarele. Aceștia vor lua decizii corecte și vor avea șanse extraordinare în noul an.

”Pe lângă Berbeci, cele mai norocoase semne în 2022 sunt Taurul Scorpionul şi Leu. Putem să adăugăm şi Fecioară pentru că ea va avea parte de un teren pe care să se miște în voie, știind că este un semn pragmatic, întotdeauna ia deciziile cum le simte, vor avea șanse extraordinare”, spune astrologul.

Ba mai mult de atât, în timp ce unii vor fi norocoși pe plan profesional, pe plan amoros, Peștii, Gemenii, dar și Balanțele au șanse mari să își găsească sufletul pereche, așa că trebuie să fie atenți la orice semn pe care îl primesc pentru a nu rata ocazia.

Cât despre partea financiară, cei care vor avea noroc la bani în 2022 sunt Săgetătorii, Racii, dar și Vărsătorii. Minerva le recomandă de asemenea zodiilor Taur, Rac, Pești și Fecioară să fie atenție la investiții, în special când vine vorba de bani și timp. Unele lucruri nu vor merita efortul lor, iar rezultatele ar putea să nu fie cele așteptate.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x