Tuesday, July 16, 2024

Mercedes-Benz avertizează sute de mii de clienți privind un posibil risc de incendiu

Must Read

Mercedes-Benz și-a informat clienții asupra unui defect tehnic care ar putea provoca un incendiu în anumite modele, adăugând că o rechemare nu este posibilă momentan întrucât componentele necesare pentru rezolvarea problemei nu sunt disponibile, informează CNN, care citează Reuters.

Problema ar fi cauzată de posibile scurgeri la pompa de apă, a anunțat marți concernul Daimler AG, care deține marca Mercedes-Benz.

Situația a fost expusă prima dată de cotidianul german Bild, care a publicat copia unei scrisori pe care Daimer ar fi trimis-o la aproximativ 800.000 de clienți afectați de defect. În scrisoare, compania spune că “riscul de incendiu nu poate fi exclus”. Daimler a confirmat ulterior că scrisoarea este autentică.

În scrisoare se mai spunea că piesele necesare pentru repararea problemei nu sunt disponibile imediat, drept urmare o acțiune de rechemare în service nu este posibilă pentru moment, însă ea va fi lansată când componentele vor fi obținute.

- Advertisement -

“Între timp, vehiculele afectate ar trebuie conduse într-o manieră prudentă și utilizate cât mai puțin posibil”, se mai arată în scrisoare.

Daimler nu putut confirma informațiile Bild, potrivit cărora 800.000 de autovehicule ar fi afectate. “Proprietarul unui autovehicul afectat de o rechemare ar trebui mereu să contacteze imediat cel mai apropiat service partener Mercedes-Benz”, a anunțat Daimler într-o declarație.

Potrivit companiei germane, sunt afectate anumite modele GLE/GLS, Clasa C, Clasa E, Clasa S, Clasa E Coupe/decapotabilă, GLC, CLS și Clasa G.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Spania câștigă EURO 2024 după o finală absolut minunată în fața Angliei

Spania este noua campioană a Europei, după o finală de poveste cu Anglia, scor 2-1 la Berlin, gruparea iberică...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x