Thursday, March 28, 2024

Sală Polivalentă de 43 de milioane de euro la Iaşi! Va fi cea mai mare din România

Must Read

România continuă să aibă o singură Sală Polivalentă de anvergură, cea de la Cluj Napoca.

Edificiul de la Cluj poate primi până la 10.000 de spectatori, în anumite condiţii, şi a costat aproape 18 milioane de euro, după ce valoarea iniţială aprobată a proiectului a fost în jur de 10 milioane de euro.

Astăzi, pe 8 ianuarie, Primăria Iaşi a aprobat demararea procedurilor necesare pentru construcţia unei Săli Polivalente în valoare de 212,6 milioane de lei, adică aproximativ 43,3 milioane de euro. Dacă va avea 10.000 de locuri pe scaune, Sala Polivalentă din Iaşi va fi cea mai mare din România!

  • Sala Polivalentă de la Cluj Napoca a fost inaugurată în 2014

Primăria Iaşi a aprobat peste 43 de milioane de euro pentru construcţia unei Săli Polivalente cu 10.000 de locuri

- Advertisement -

Proiectul sălii polivalente „Regina Maria” a fost lansat în urma cu mai multi ani, însă a fost prins în bugetul general abia acum. Licitația a intrat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice în cursul zilei de 8 ianuarie 2022, conform bzi.ro.

Lucrări de construcții aferente proiectului Construire Sală de Sport competițională de nivel internațional Regina Maria. Tipul procedurii este prin licitație deschisă, iar autoritatea contractantă este municipiul Iasi”, se arată în anunțul Primăriei.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Data limita de depunere a ofertelor este 10.03.2022 15:00, iar valoarea totală estimată este de 212.653.247 lei. Investiția va apărea în zona Moara de Vânt, în apropierea viitorului Spital Regional de Urgență. Conform caietului de sarcini, lucrările la noua sală polivalentă de 10.000 de locuri ar trebui să dureze 36 luni.

Obiectivul specific al proiectului constă în construirea unui complex ce va deservi activitatea sportivă și competițională la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg”, se mai arată în anunţul făcut de Primăria Iaşi.

Sursa: digisport.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x