Saturday, April 20, 2024

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba: criza energetică, indusă de Guvern! Adevărul despre pandemie şi Big Pharma + cacealmaua lui Putin VIDEO

Must Read

Sorin Ovidiu Vîntu a abordat, luni, trei subiecte în tradiţionalul său live pe Facebook: criza energetică, pandemia şi situaţia din Ucraina.

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba: criza energetică, indusă de Guvern! Adevărul despre pandemie şi Big Pharma + cacealmaua lui Putin. Sorin Ovidiu Vîntu a lansat o adevărată provocare către români. Controversatul om de afaceri susţine că actuala criză energetică a fost indusă de Guvern!

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba: criza energetică, indusă de Guvern! Adevărul despre pandemie şi Big Pharma + cacealmaua lui Putin VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu a abordat, luni, trei subiecte în tradiţionalul său live pe Facebook: criza energetică, pandemia şi situaţia din Ucraina.

- Advertisement -

Criza energitică e creată de Guvern. Se foloseşte inflaţia pentru stabilizare

„Criza energetică este o criză indusă de Guvern! Uniunea Europană a tipărit o grămadă de hărtii – le-a emis! – pentru a face acest PNRR, banii nu existau, au fost emişi fără nicio acoperire. În Statele Unite, situaţia este la fel. S-au emis tine de dolari, tone peste tone, fără nicio acoperire. De ce s-a întâmplat lucrul ăsta? Toată economia mondială – inlcusiv cea chineză – este într-un declin fantastic. O criză enormă la orizont: incapacitatea statelor de a mai asigura costurile de funcţionare! Pentru stabilizare folosesc inflaţia. Bani mai mulţi, inflaţie mai mare, iată că statul îşi poate acoperi cheltuielile, pentru o perioadă scurtă de timp, evident! Deci criza facturilor din România şi criza energetică din România sunt induse de Guvernul României! Tot ceea ce vedeţi, analişti, politicieni, jurnalişti, că vorbesc, soluţii şi aşa mai departe… nişte prostii! Se foloseşte inflaţia pentru stabilizare! De obicei, ea se foloseşte pentru a crea noi motoare economice. Acum, se foloseşte pentru stabilizare, pentgru a acoperi cât de cât cantităţile colosale de bani care au fost emişi! În momentul în care statele vor considera că s-au echilibrat, în momentul acela va dispărea şi criza energetică”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

„Marea problemă e ca la noi s-a închis Azomureş! Ştim sigur că va fi o criză alimentară şi noi închidem singura fabrică de îngrăşăminte chimice care poate ajuta agricultura! va trebuie să importăm! Cretini, cretini! Aluminiu, de la Slatina.. iar o imbecilitate cât casa! Statul român trebuia să gândească mai bine ce face, dar a distrus o grămadă de industrii de profil şi instituţii strategice! Vai mama lor de dobitoci”, a mai adăugat SOV.

Panedmia, un profit colosal pentru Big Pharma

„Pandemia! Pentru toată lumea care are măcar un neuron în cap, vaccinurile astea nu fac doi bani! În ţările cu grad uriaş de vaccinare, infectările sunt uriaşe! Pentru orice om care gândeşte este evident că vaccinurile nu ajută cu nimic aşa-zisa pandemie! Este doar un profit colosal care intră în buzunarele Big Pharma! Djokovic a refuzat, dincolo de toate criticile aduse, să fie cobai la un vaccin experimental! Lucru pe care îl fac şi eu! Şi-a păstrat demnitatea umană şi a avut creier! Noua poveste cu vaccinarea copiilor? Ferească Dumnezeu! Nu ştii ce consecinţe poate avea pe perioade lungi. Dacă tu om bătrân te vaccinezi.. mai ai puţin şi mori! Dar există riscul să-ţi condamni copilul la cine ştie ce nenorociri! Ţine-l în casă, păzeşte-l, nu îl înţepa!”, este mesajul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Putin joacă la cacealma, nu va fi război!

„Putin nu va declanşa niciun război! Este o cacealma! Povestea cu China e o poezie, Putin îşi dă seama ca în cazul unui conflict între Apus, America, Europa şi Rusia, China nu va trage un glonţ! Va aştepa să vadă cine câştigă! Oricine va câştiga, va fi o victorie a la Pirus! Forţa care va câştiga va fi epuizată! Iar Putin ştie lucrul ăsta! Ce face el acum? Puncte de presiune asupra Occidentului! De ce? Să nu vină rachetele balistice americane la graniţa lor! Putin joacă la cacealma! Joc de glezne!”, a ăncheiat Sorin Ovidiu Vîntu.

Sursa: romaniatv.net
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x