Sunday, October 1, 2023

Acestea sunt greșelile care îți distrug iPhone-ul! Iată trucurile simple ca bateria să îți țină mai mult

Must Read

Cu siguranță nu știai asta despre propriul tău iPhone! Uite ce trebuie să faci ca bateria să țină mai mult. Trucurile simple și extrem de utile care prelungesc durata de viață a telefonului tău.

Bateria telefonului se degradează în timp, dar există câteva trucuri care te ajută să prelungești durata de folosință ai Phone-ului.

iPhone-ul nu trebuie expus la căldură!

Cel mai probabil, toți utilizatorii de iPhone au sesizat faptul că acesta se încălzește când afară este excesiv de cald. Nu întâmplator, specialiștii de la Apple au avertizat că expunerea telefonului în condiții de căldură excesivă scurtează durata de viață a bateriei.

- Advertisement -

Nu este indicat să lăsăm iPhone-ul în mașina, în timpul unei zile toride. De asemenea, nu este bine să punem telefonul la încărcat, dacă acesta a început să se încălzească.

Pe lângă toate acestea, specialiștii ne sfătuiesc, pe cât posibil, în timpul zilelor toride, iPhone-ul să fie pus într-un loc răcoros, umbrit, cât mai ferit de razele arzătoare ale soarelui.

Bateria nu trebuie descărcată în totalitate!

Dacă în trecut era indicat ca telefon să fie lăsat să consume în totalitate bateria, mai noi specialiști susțin contrariul. Datorită faptului că tehnologia actuală funcționează mult mai diferit, cei de la Apple susțin că acest mod nu mai este indicat. Aceștia recomandă ca bateria telefonului să nu fie descărcată până la 0, dar cu toate acestea nici încărcarea constantă nu-i face bine.

Actualizarea permanentă a iOS-ului

Versiunile noi de iOS includ de obicei o tehnologie mult mai bună de optimizare a bateriei. Așa că este indicat să ne asigurăm că telefonul are instalat actualizările de sistem.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This