Sunday, June 26, 2022

Ambasada SUA la Bucureşti face angajări. Ce posturi sunt disponibile şi care sunt salariile oferite

Must Read

Ambasada SUA în România caută oameni care au calificare în meseria pentru care vor să aplice şi cel puţin trei ani experienţă relevantă pentru postul vizat la angajare.

Ambasada SUA în Bucureşti face angajări. Se caută oameni pentru posturile de instalator, electrician şi mecanic. Salariile pornesc de la circa 2.600 de lei net pe lună, potrivit Economica.net.

Instalator, recrutat pe salariu care porneşte de la 2.610 lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, calificare de instalator şi cel puţin trei ani experienţă în această meserie. Se califică pentru post şi oamenii care nu au studii medii finalizate, dacă au minimum cinci ani experienţă în meseria de instalator. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să mai aibă şi cunoştinţe elementare de engleză, precum şi permis de conducere categoria B.
Amănunte găsiţi în anunţul de angajare

- Advertisement -

Mecanic mentenanţă, angajat pe salariu de la 2.610 de lei net lunar.

Sunt eligibili pentru acest post oamenii care au studii medii, au calificare în postul pentru care aplică, au minimum trei ani experienţă de muncă în această meserie, au cunoştinţe minime de engleză şi permis de conducere. Detalii, în anunţul de angajare.

Mecanic mentenanţă generatoare, angajat pe salariu care începe de la 2.922 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, calificare în meseria pentru care aplică şi cel puţin trei ani experienţă relevantă în domeniu. Sunt eligibili şi candidaţii care nu au studii medii finalizate, dacă au cel puţin cinci ani experienţă relevantă în postul pentru care aplică, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Electrician, recrutat pe salariu care porneşte de la 2.922 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul sau şcoala profesională şi are calificare de electrician.
Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă cel puţin trei ani experienţă în meseria sa, trebuie să deţină permis de conducere şi să aibă cunoştinţe de bază de engleză, conform anunţului de angajare.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serbia critică decizia UE privind Ucraina: ‘A sărit peste câteva decenii de presiune, șantaj și birocrație’

Ucraina, care nu îndeplinește standardele necesare, a primit statutul de candidat la UE doar datorită conflictului cu Rusia, a...
- Advertisement -

More Articles Like This