Wednesday, July 6, 2022

Apple va lansa primul iPhone 5G ”low cost” chiar de Ziua Femeii, în martie

Must Read

În martie Apple va organiza un eveniment, unde va prezenta mai multe produse noi. Alături de acestea, tot în martie, sunt aşteptate şi o serie de noutăţi software. 

Apple va organiza un eveniment pe 8 martie, conform surselor Bloomberg. În cadrul acestuia sunt aşteptate să fie prezentate noi versiuni de iPhone SE şi iPad Air, ambele cu 5G.

Nu este pentru prima oară când apar informaţii despre iPhone SE 5G. Se bănuieşte că acest model va păstra acelaşi design, bazat pe scheletul lui iPhone 8, pe care Apple îl tot refoloseşte de mai mulţi ani.

Mai mult ca sigur că Apple va pune un chipset nou în acesta, probabil A15, care se găseşte şi în iPhone 13. Camera foto şi spaţiul de stocare ar putea primi şi ele upgrade-uri.

- Advertisement -

În cazul noului iPad Air, noutăţile s-ar putea să fie şi mai puţine. Deocamdată, pe lângă 5G, se vorbeşte doar de un chipset nou pentru această tabletă.

Dincolo de evenimentul de pe 8 martie, în aceeaşi lună Apple este aşteptată să lanseze un nou Mac cu chipset propriu şi iOS 15.4.

Această versiune se remarca, în primul rând, prin faptul că FaceID va funcţiona şi cu masca pe faţă.

Sursa: news.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată Sky Cruise – primul hotel zburător. Are piscine, cluburi și centre comerciale (VIDEO)

Supranumit Titanicul cerului, super-aeronava Sky Cruise poate găzdui până la 5.000 de persoane în piscine, restaurante, cluburi de noapte...
- Advertisement -

More Articles Like This