Saturday, May 25, 2024

Armata Roşie 2.0. Unor femei din Ucraina le-au apărut pe Tinder profilurile unor militari ruşi aflaţi „în zonă”

Must Read

Soldaţii ruşi aflaţi în căutarea unei partenere au încercat să intre în vorbă cu femeile din Ucraina pe reţeaua socială Tinder, dedicată întâlnirilor romantice. În plus, o ucraineancă a povestit că i-au apărut pe Tinder profilurile unor militari ruşi „aflaţi în zonă”, informează New York Post.

„Practic, locuiesc în Kiev, dar mi-am schimbat setările de locaţie în Harkov, după ce o prietenă mi-a spus că sunt militari ruşi peste tot pe Tinder”, a declarat o ucraineancă în vârstă de 33 de ani.

„Mi se pare amuzant şi, în acelaşi timp, înfricoşător”, a spus femeia. „Nu mi s-a părut nicunul dintre ei atractiv şi oricum nu am de gând să mă culc cu inamicul. Am dat swipe left şi le-am respins cererile”.

Femeia a spus că a schimbat mesaje cu un soldat rus pe nume Andrei, în vârstă de 31 de ani, care apărea într-o poză îmbrăcat în ţinută completă de luptă şi ţinând în mâini un Kalaşnikov.

- Advertisement -

Alte profile de pe Tinder prezentau un soldat rus care afişează ostentativ ceasul militar sau un militar care îşi arăta într-un selfie pistolul, sau se poza în timp ce se juca cu un pui de pisică.

Trupele ruseşti au invadat Ucraina joi dimineaţa după ce Vladimir Putin a anunţat o operațiune militară specială în această ţară.

Imediat după anunțul lui Putin, mai multe explozii au început să se audă în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa. Invazia militară a Rusiei este una complexă și este în plină desfășurare. Trupele Federației Ruse atacă din nord, sud și est și se îndreaptă inclusiv spre capitala Kiev.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x