Saturday, July 2, 2022

Avertismentul unui analist: În perioada următoare ar putea să dispară definitiv țigările!

Must Read

Un analist din Statele Unite vine cu un studiu surprinzător în ceea ce privește consumul de țigări. Acesta e de părere că în perioada următoare acestea vor dispărea de pe piață.

În perioada următoare ar putea să dispară definitiv țigările!. Mai mult decât atât, specialistul este de părere că industria tutunului trece printr-o schimbare pe toate ramurile.

Avertismentul unui analist: În perioada următoare ar putea să dispară definitiv țigările!

Analistul Adam Spielman a publicat, marți, datele unei cercetări ce demonstrează că giganții din domeniul tutunului trebuie să își îndrepte atenția spre alternativele la țigări, având în vedere că industria trece printr-o serie de schimări și se îndepărtează de țigările clasice.

- Advertisement -

În studiu citat de către Bloomberg este amintit faptul că numărul copiilor care s-au apucat de fumat a scăzut cu aproape 75 de procente în ultimii 20 de ani.

Mai mult decât atât, consumul de tutun în rândul bărbaților este în declin pentru prima dată în istorie, motiv pentru care producția s-a păbușit în ultimii ani.

Așadar, potrivit studiului, țigările clasice ar putea dispărea de pe piață până în anul 2050 în SUA, Australia și în multe țări din Europa și America Latină. Compania Philip Morris consideră că țigările clasice ar putea deveni demodate

Cunoscuta companie care deține brandurile Marlboro și Chesterfield este de părere că țigările clasice ar putea începe să fie considerate demodate, motiv pentru cred că oamenii vor renunța la ele în următorii 10 ani. Așadar, compania americană se pregătește pentru acest moment, devenind unul dintre primii giganți din industrie care au introdus alternative pentru fumători.

Totuși, este de menționat că acest trend nu se regăsește în toate statele lumii. Franța, China și Rusia ar putea rămâne la țigările clasice cum ar fi și după anul 2050.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Noul premier al Israelului este un român. Cine este Yair Lapid?

Ambasada Israelului în România a afirmat că noul premier interimar, Yair Lapid, are origini românești. „Bunicii materni sunt originari din...
- Advertisement -

More Articles Like This