Friday, March 29, 2024

Ceaiul-minune care are de 50 de ori mai multă vitamina C decât lămâia. Previne infarctul miocardic, are efect calmant și îți oferă o imunitate de fier!

Must Read

Măceșele sunt niște fructe mai puțin populare în țara nostră. Trebuie să știm însă că ele vin cu beneficii extraordinare pentru organismul uman.

Ceaiul-minune care are de 50 de ori mai multă vitamina C decât lămâia. Ceaiul de macese contine o cantitate mare de vitamina C si intareste sistemul imunitar. Macesele contin de 50 de ori cantitate de vitamina C pe care o are un grepfruit sau o lamie si de 200 de ori mai multa decat un mar.

Ceaiul-minune care are de 50 de ori mai multă vitamina C decât lămâia. Previne infarctul miocardic, are efect calmant și îți oferă o imunitate de fier!

Aceasta bautura este perfecta pentru romanii aflati in convalescenta, avand in vedere efectele sale tonice si stimulante generale. Aceste beneficii il recomanda si ca un aliat de nadejde al persoanelor care sufera de oboseala. El poate fi de ajutor si in cazul unor afectiuni vasculare, deoarece constribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange, fiind considerat o bautura care are capacitatea de a preveni infarctul miocardic, cat si angina pectorala. Merita mentionat si efectul sau benefic in cazul persoanelor care sufera de tensiune arteriala ridicata, fiind deja cunoscut faptul ca ceaiul de macese scade tensiunea.

- Advertisement -

Acest ceai poate inlocui calmantele, fiind de folos in tratarea migrenelor, a insomniilor si a starilor de nervozitate. Este recomandat si celor care sufera de afectiuni ale ficatului, deoarece mareste secretia de bila. Crizele de ficat si de colici biliare pot fi calmate cu ajutorul acestui ceai.

Este unul dintre cele mai populare remedii naturise si ajuta inclusiv la eliminarea pietrelor de la rinichi, pentru ca ceaiul de maceste este si diuretic. Acest efect il recomanda si in tratarea infectiilor de tract urinar si a cistitelor. In acelasi timp, un tratament cu ceai de macese este recomandat si in caz de constipatie, cat si pentru hemoroizi.

Consumul de ceai de macese este recomandat si copiilor. El le creste pofta de mancare si ii ajuta pe cei mici in perioada de crestere. Pentru ca sprijina imunitatea, el tine departe de cei mici virusurile, protejandu-i impotriva racelii si fiind un remediu excelent pentru tuse, mai ales daca este consumat cu miere de albine, dar este eficient si pentru scaderea febrei. El poate fi consumat inclusiv de copii mici, ajutand la absorbtia fierului in organism.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x