Thursday, April 18, 2024

Compania bio-farmaceutică Takeda primește certificarea “Top Employer” pentru al cincilea an consecutiv și pentru prima oară în România

Must Read

Pentru al cincilea an consecutiv, compania bio-farmaceutică Takeda a fost obținut certificarea Top Employer® acordată de institutul independent Top Employers din Olanda, în urma unui audit riguros care analizează practicile de HR ale marilor angajatori din întreaga lume.

Astfel, în 2022 Takeda se numără printre cele 11 companii care primesc această recunoaștere pentru politicile interne care pun resursa umană în centrul activității de business și pentru mediul de lucru excepțional. Prin această distincție, Takeda este, de asemenea, recunoscut ca angajator de top în 4 regiuni și 39 de țări, consolidându-și astfel angajamentul ferm de a dezvolta o organizație diversă și incluzivă.

Înființat în urmă cu 30 de ani, Institutul Top Employers este cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru evaluarea condițiilor de lucru oferite angajaților de cele mai importante companii din lume. Institutul analizează cele mai bune practici de resurse umane prin intermediul unui audit care acoperă toate aspectele legate de HR, printre care: strategia de HR, mediul de lucru, atragerea de noi talente în cadrul companiilor, investiții în training-uri și resurse de învățare, starea de bine a angajaților, diversitate și incluziune și altele.

Suntem onorați să primim această distincție care recunoaște performanțele companiei Takeda ca angajator. Suntem dedicați obiectivului nostru de a îmbunătăți sănătatea oamenilor din întreaga lume, iar succesul nostru depinde, într-o foarte mare măsură, de angajații noștri. În România vom continua să fim o organizație care încurajează colaborarea și inovația, astfel încât fiecare angajat să își poată atinge potențialul maxim”, a declarat Cristina Barbu, Country Head Takeda România.

- Advertisement -

În auditul Institutului Top Employers la nivel global, Takeda a obținut cele mai bune punctaje în domeniile: etică și integritate, valori, strategie de business, branding de angajator, organizare internă și adaptare. Fiecare dintre cele 39 de țări în care Takeda e prezentă a primit certificare Top Employer, printre ele numărându-se și România.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x