Friday, April 19, 2024

CTP, necruţător cu Florin Cîţu: „Nu am știut niciodată ce este în capul lui. Vine cu niște ieșiri de un prost gust desăvârșit”

Must Read

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat în termeni duri pe Florin Cîţu, după ce preşedintele PNL a transmis vineri, într-un story pe Instagram însoțit de muzică rock, că „reducerea CAS cu 5% și a TVA-ului general cu 2%” este foarte aproape.

CTP, necruţător cu Florin Cîţu. Gazetarul a declarat la Digi 24 că „este a n-a oară” când fostul premier „vine cu niște ieșiri de un prost gust desăvârșit”.

Ceea ce a declanşat furia lui Cristian Tudor Popescu a fost un mesaj publicat de Florin Cîţu referitor la reducerea CAS.

„Suntem foarte aproape! Reducerea CAS cu 5% și TVA general cu 2%. Bani în buzunarele românilor acum. Prețuri mai mici acum”, a scris Florin Cîțu pe Instagram.

- Advertisement -

Potrivit Libertatea, preşedintele PNL a folosit drept coloană sonoră melodia „Man on a mission”, a formației Oh the Larceny, care conține versurile „Sunt un om într-o misiune/Nu-mi trebuie permisiune”.

Din acest motiv, gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacţionat, spunând că „eu nu știu ce e în capul omului ăstuia, în capul lui Cîțu”.

„Nu am știut niciodată. M-am gândit tot timpul la măsurile economice. Cum gândește din punct de vedere economic, fiind prim-ministru și așa mai departe, dar nu pot să știu, nu mi-am dat seama niciodată ce e în capul lui așa, ca om”, a afirmat CTP, la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a atras atenția că „este a n-a oară” când fostul premier Florin Cîțu „vine cu niște ieșiri de un prost gust desăvârșit”.

„Un bâlcism cu care ce crede? În clipa în care pune melodia aia, «sunt un om în misiune», ce crede el?”, a precizat CTP.

Oamenii care se uită la televizor ce cred în clipa când aud melodia asta rock pusă acolo? «Domne, dumneata îți bați joc de joi», nu?

„Cum poți să faci bancurile astea grotești într-o astfel de situație? Asta ține de interiorul domnului Cîțu”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x