Friday, September 30, 2022

Dana Budeanu, despre pandemie: “Urmează un alt experiment”

Must Read

65% dintre români cred că pandemia COVID-19 a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra lumii, arată un sondaj Inscop. Dana Budeanu a explicat cine s-ar face vinovat de aceste percepții: “Se va trece la un alt experiment la care eu sunt convinsă că populaţia se va supune, la fel”.

Două treimi dintre români cred că pandemia de Covid a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra lumii, iar peste un sfert cred că există un plan la nivel global pentru implantarea de cipuri prin vaccinare, se arată într-un sondaj realizat de INSCOP.

Întrebată cine s-ar face vinovat de aceste percepții, Dana Budeanu a spus:

„Nu este de vină nimeni. În general pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani şi, în general, pentru ceea ce se întâmplă în ultimii 10 ani vinovată este populația care se supune.

- Advertisement -

Am trăit acest experiment, mascaradă cum îi spun eu, care s-a desfăşurat diferit, în Australia într-un fel, în Florida, Suedia, în Marea Britanie într-un fel.

Toate aceste teste prin care populaţia a trecut în ultimii doi ani. Mascarada din ultimii doi ani a fost acest experiment prin care populația a trecut aşa cum ştim astăzi.

„Şi se va trece la un alt experiment”

Dacă populaţia nu s-ar fi supus nicăieri experimentul s-ar fi terminat mult mai repede.

Acum se termină pentru că asta a fost gradul de suportabilitate, populaţia nu mai suportă în prea multe locuri. Şi se va trece la un alt experiment la care eu sunt convinsă că populaţia se va supune, la fel.

„Unde au fost cei 65% în 2021 când toate abuzurile s-au desfășurat la maximum?”

Unde au fost cei 65% din populaţia care astăzi, conform sondajului, ştie clar că a fost o mascaradă pusă la cale de şefii la lume? Unde a fost în 2020? În casă încuiată? Unde au fost în 2021 când toate abuzurile s-au desfășurat la maximum încălcând toate drepturile şi Constituția. Eu ştiu unde am fost.

Domnul Răzvan Dumitrescu a fost aici pentru voi cu absolut toate opiniile oamenilor de știință, cu toate studiile. Ați fost aici doi ani în fiecare zi şi nu a contat”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Peste câteva ore, Moldova poate rămâne fără gaz și energie electrică

Gazul rusesc pentru moldoveni ar urma să se ieftinească, începând cu 1 octombrie, cu 40%, dar cel mai probabil...
- Advertisement -

More Articles Like This