Sunday, October 1, 2023

Dieta banală cu care Anamaria Prodan a slăbit rapid 12 kilograme. O ţin şi sportivii de top!

Must Read

Anamaria Prodan are 49 de ani, dar se poate lăuda cu un corp la care multe femei mult mai tinere doar visează. Sexy-impresara a dezvăluit recent cum a reuşit să slăbească rapid 12 kilograme!

Dieta banală cu care Anamaria Prodan a slăbit rapid 12 kilograme. Sexy-impresara a dezvăluit care este dieta minune pentru un corp de invidiat.

Dieta banală cu care Anamaria Prodan a slăbit rapid 12 kilograme. O ţin şi sportivii de top!

Anamaria Prodan a reușit să slăbească 12 kilograme rapid și să aibă un trup de invidiat, iar secretul este o dietă minune pe care doar marii sportivi o țin! „Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan.

- Advertisement -

Anamaria Prodan și-a dorit foarte mult să slăbească și a reușit datorită sportului și alimentației. „Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Click!.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This