Thursday, March 28, 2024

Dieta lui Cătălin Scărlătescu. Cum a reuşit bucătarul să slăbească 52 de kilograme

Must Read

Dieta lui Cătălin Scărlătescu. În urmă cu câţiva ani, cheful s-a luptat cu kilogramele în plus, ajungând să cântărească 120 de kg. Însă, cu o dietă extrem de strictă şi cu multă ambiţie, a reuşit să dea jos 52 de kilograme.

Dieta lui Cătălin Scărlătescu.  După ce a slăbit 52 de kilograme, juratul de la Antena 1 s-a transformat fizic şi este cu totul altă persoană. Motivația lui să scape de kilogramele în plus a început când a mers să-și facă analizele, iar rezultatul nu a fost unul tocmai bun.

Dieta lui Cătălin Scărlătescu

Scărlătescu a dezvăluit că a renunțat la pâine și a început să consume doar crudități, însă susține că este o dietă destul de severă și recomandă să se consulte un medic înainte de a începe.

- Advertisement -

Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool.

Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete „de capul nostru”.

Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume şi fructe proaspete, aşa că nu prea e loc de reţete. Puneţi pe grătar vinete, rosii şi ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde„, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, iar în prezent este membru în juriul „Chefi la cuțite”, show-ul culinar de la Antena1, alături de chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România, s-a născut în 1972 și împlinește 48 de ani pe 20 iulie. S-a născut, a crescut și a făcut școala la Constanța, și povestește că a fost atras încă de mic de bucătărie, cea care l-a inspirat în alegerea viitoarei profesii fiind chiar bunica lui.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x