Saturday, July 2, 2022

Donald Trump și-a scos unul dintre cele mai mari hoteluri la vânzare. Cine este presupusul cumpărător

Must Read

Unul dintre cele mai mari hoteluri ale lui Donald Trump, scos la vânzare încă de anul trecut, ar urma să fie cumpărat de un grup imobiliar condus de un fost jucător de baseball, pe care Trump l-a insultat în mai multe rânduri.  

Compania de familie a fostului preşedinte încearcă, încă de anul trecut, să vândă luxosul hotel din capitala Washington.

În final, se pare că respectivul grup, în care sportivul Alex Rodriguez este partener, îi va oferi lui Trump suma cerută, de peste 370 de milioane de dolari, în ciuda conflictelor dintre cei doi.

Donald Trump l-a criticat de nenumărate ori pe fostul jucător de baseball, despre care scria pe rețelele de socializare ca este „un drogat” și „un măscărici”, care nu-și merită costumul de sportiv.

- Advertisement -

Dar această tranzacție i-ar puta aduce un câștig frumos fostului președinte, în condițiile în care hotelul din Washington a înregistrat pierderi financiare uriașe în perioada în care a condus Casa Albă.

Sursa: stirileprotv.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Noul premier al Israelului este un român. Cine este Yair Lapid?

Ambasada Israelului în România a afirmat că noul premier interimar, Yair Lapid, are origini românești. „Bunicii materni sunt originari din...
- Advertisement -

More Articles Like This