Monday, June 17, 2024

Fabrică de încălțăminte din Sibiu, cumpărată de o faimoasă companie internațională de modă

Must Read

Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada este singurul proprietar al fabricii de încălţăminte Hipic Prod Impex de la Sibiu, România.

Prada a devenit singurul proprietar al fabricii sibiene după ce a cumpărat pachetul de 20% de la antreprenoarea locală Andreea Sabău.

Un document al celebrei companii de modă arată că România nu este singura piaţă unde grupul a făcut astfel de mutări anul trecut, anunță Ziarul Financiar. Un alt document al aceluiași grup susține că Prada a investit, între 2019 și 2021, 80 milioane euro în producţie, mai exact în achiziţii strategice pentru „o integrare mai bună pe verticală“.

Celebra companie are în total 23 de unităţi de producţie, dintre care 20 în Italia şi câte una în Marea Britanie, Franţa şi România. La Sibiu, grupul dezvoltă o nouă fabrică. Hipic Prod Impex a încheiat 2020 (an marcat de pandemia de COVID-19) cu afaceri de 28 milioane de lei, în scădere faţă de 45 milioane de lei în anul anterior, arată Turnul Sfatului.

- Advertisement -

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x