Thursday, August 11, 2022

Fabrică de încălțăminte din Sibiu, cumpărată de o faimoasă companie internațională de modă

Must Read

Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada este singurul proprietar al fabricii de încălţăminte Hipic Prod Impex de la Sibiu, România.

Prada a devenit singurul proprietar al fabricii sibiene după ce a cumpărat pachetul de 20% de la antreprenoarea locală Andreea Sabău.

Un document al celebrei companii de modă arată că România nu este singura piaţă unde grupul a făcut astfel de mutări anul trecut, anunță Ziarul Financiar. Un alt document al aceluiași grup susține că Prada a investit, între 2019 și 2021, 80 milioane euro în producţie, mai exact în achiziţii strategice pentru „o integrare mai bună pe verticală“.

Celebra companie are în total 23 de unităţi de producţie, dintre care 20 în Italia şi câte una în Marea Britanie, Franţa şi România. La Sibiu, grupul dezvoltă o nouă fabrică. Hipic Prod Impex a încheiat 2020 (an marcat de pandemia de COVID-19) cu afaceri de 28 milioane de lei, în scădere faţă de 45 milioane de lei în anul anterior, arată Turnul Sfatului.

- Advertisement -

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This