Friday, March 29, 2024

Ford Motor opreşte sau reduce producţia din mai multe fabrici din cauza lipsei cipurilor

Must Read

Producătorul auto Ford Motor a anunţat că începând de săptămâna viitoare va opri sau reduce producţia din mai multe fabrici din cauza lipsei cipurilor.

Este vorba de opt dintre fabricile sale din SUA, Mexic şi Canada, a declarat vineri un purtător de cuvânt pentru Reuters.

Schimbările au fost anunţate la o zi după ce producătorul auto din Detroit a avertizat că o lipsă de cipuri va duce la o scădere a volumului producţiei de vehicule în trimestrul actual.   Producţia la fabricile din Michigan, Chicago şi din Cuautitlan, Mexic va fi suspendată. În Kansas City, producţia camionetelor sale F-150 va fi oprită, în timp ce un schimb va funcţiona pentru producţia camionetelor sale Transit.

Producătorul auto din Detroit va lucra, de asemenea, un singur schimb sau cu program redus la fabricile sale din Dearborn, Kentucky, şi Louisville, în timp ce va elimina orele suplimentare la fabrica sa din Oakville, din Canada.

- Advertisement -

Toate modificările vor fi aplicate pentru săptămâna care începe pe 7 februarie. Acţiunile Ford au scăzut vineri, după ce producătorul de automobile a afişat venituri trimestriale mai mici decât se aştepta şi a prognozat o redresare mai lentă a producţiei de vehicule în 2022 decât rivalul General Motors. Cu toate acestea, compania a spus că se aşteaptă ca volumul producţiei de vehicule să se îmbunătăţească semnificativ în a doua jumătate a anului.

Sursa: adevarul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x