Friday, March 29, 2024

Hilton deschide primul hotel în Braşov. Va avea cazinou şi un bar pe acoperiş

Must Read

Celebrul lanţ hotelier Hilton a anunţat că va deschide primul hotel în Braşov. Acesta va avea un cazinou la intrare şi un bar pe acoperiş. Hotelul din Braşov se va deschide în 2024, sub brandul DoubleTree by Hilton.

Hilton deschide un hotel în Braşov. Celebrul lanţ hotelier are 10 hoteluri în România, sub trei branduri – Hampton, DoubleTree şi Athenee Palace, în Oradea, Iaşi, Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Sighişoara.

Hilton deschide primul hotel în Braşov

DoubleTree by Hilton Brasov City Centre se va deschide în 2024 şi va deveni primul hotel Hilton din Braşov. Acesta Acesta este cel de-al cincilea Double Tree by Hilton hotel în România.

- Advertisement -

”Hilton (NYSE: HLT) a confirmat astăzi extinderea semnificativă a portofoliului DoubleTree by Hilton, anunţând şase noi hoteluri europene în Italia, Franţa, România, Ungaria, Olanda şi Germania. DoubleTree, marca Hilton cu servicii complete, a înregistrat cea mai rapidă creştere în Europa, 37 de hoteluri fiind preconizate să se deschidă în regiune în următorii cinci ani”, a anunţat Hilton.

Hotelurile se alătură celor peste 120 de proprietăţi DoubleTree by Hilton care operează în prezent în Europa.

„De la sosirea sa în Europa în 2008, DoubleTree by Hilton a fost în mod constant un exemplu de dezvoltare a segmentului de lux european, operând acum în 19 ţări cu intenţia de a intra în alte şapte ţări în următorii ani. Hilton a ajuns la 600 de hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, 140 dintre acestea fiind sub denumirea DoubleTree by Hilton, iar aceste şase hoteluri sunt localizate strategic pentru a valorifica creşterea la nivelul preferinţelor clienţilor şi cerinţelor companiilor, marcând totodată intrarea Hilton în noi destinaţii”, spune Patrick Fitzgibbon, vicepreşedinte senior, dezvoltare, EMEA, Hilton, potrivit News.ro.

Hotelul de lux din Braşov va fi situat ideal chiar în centrul oraşului, oferind acces facil la cele şase parcuri industriale ale oraşului şi la vechiul oraş istoric pentru a atrage turiştii veniţi pentru afaceri sau agrement.

Hotelul va avea un bar pe acoperiş, un cazinou cu intrare separată, spaţii pentru reuniuni, precum şi un centru de fitness şi wellness. Proprietatea va opera în baza unui acord de gestiune dintre Hilton şi Crown Venus Residence Estate SRL.

De la intrarea sa în Europa în 2008, Hilton a continuat să îşi dezvolte brandul DoubleTree by Hilton pentru a răspunde cererilor de pe piaţa hotelurilor de lux şi anul trecut a deschis 10 hoteluri în oraşe precum Londra, Frankfurt şi Bruxelles. DoubleTree by Hilton este marca de lux Hilton cu cea mai rapidă creştere în Europa şi preconizează să inaugureze încă 24 de hoteluri în următorii doi ani, hoteluri care se vor alătura celor peste 120 de proprietăţi deja prezente în regiune.

Hilton este o importantă companie globală de ospitalitate cu un portofoliu de 18 mărci de talie mondială ce include peste 6.700 de proprietăţi şi mai bine de 1 milion de camere, în 122 de ţări şi teritorii. Hilton a întâmpinat peste 3 miliarde de oaspeţi în istoria sa de peste 100 de ani.

DoubleTree by Hilton este un  portofoliu global format din peste 615 hoteluri cu mai bine de 142.000 de camere în 50 de ţări şi teritorii.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x