Sunday, June 26, 2022

Noul serviciu lansat de Apple. Cui i se adresează inedita aplicație

Must Read

Serviciul Apple Books a început să găzduiască un club de carte, disponibil, deocamdată, într-un număr limitat de ţări, cu recomandări manuale, nu pe bază de algoritm.

Producătorul iPhone-ului şi-a lansat propriul club de carte, ce poate fi găsit în cadrul Apple Books. Acesta este gestionat de George “Strombo” Stroumboulopoulos, o personalitate media din Canada.

Stroumboulopoulos face parte din echipa Apple Music încă din 2020, unde lucrează la postul Apple Music Hits. De altfel, noul club de carte se va numi “Strombo’s Lit”.

Clubul nu se va focusa pe cărţi care au legătură cu muzica, aşa cum ar fi fost de aşteptat. În schimb, îi vizează pe toţi cei care sunt interesaţi să citească cele mai interesante creaţii ale celor mai mari autori, cum scrie Apple în descrierea oficială.

- Advertisement -

“Strombo’s Lit” este disponibil pe toate platformele pe care rulează aplicaţia Apple Books, de la iPhone şi iPad, la Apple Watch.

Cel puţin deocamdată, primul club de cărţi oferit de Apple este disponibil doar în Statele Unite, Canada, Australia şi Marea Britanie.

Apple nu este prima companie din zona de tehnologie şi entertainment care lansează un club de cărţi. În octombrie 2021, Netflix a inaugurat un club care promovează cărţi din care au fost produse filme şi seriale.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serbia critică decizia UE privind Ucraina: ‘A sărit peste câteva decenii de presiune, șantaj și birocrație’

Ucraina, care nu îndeplinește standardele necesare, a primit statutul de candidat la UE doar datorită conflictului cu Rusia, a...
- Advertisement -

More Articles Like This