Wednesday, March 29, 2023

Retailerul american Foot Locker vine în România. Unde se deschid primele magazine

Must Read

Retailerul american Foot Locker vine în România. Acesta îşi va deschide propriile magazine în Bucureşti şi Braşov. Foot Locher are aproape 3.000 de magazine în 28 de ţări.

Retailerul american Foot Locker vine în România. Acesta sediul central la New York şi are aproape 3000 de magazine în America de Nord, Canada, Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia și Australia.

Retailerul american Foot Locker vine în România

Gigantul american anunţă că, datorită succesului pe care îl are la nivel global, a decis să deschidă primele magazine şi în România.

- Advertisement -

„Datorită expansiunii globale și a marelui succes al companiei la nivel global, am decis să investim și să dezvoltăm compania pe piața românească”, este mesajul gigantului american.

Magazinul din Bucureşti va fi deschis în AFI Cotroceni, cel mai mare mall din ţară. Foot Locker, celebru inclusiv pentru faptul că uniforma angajaților săi este asemnătoare celei a arbitrilor, are venituri anuale de 7,5 miliarde dolari, potrivit profit.ro.

Gigantul american include mărci precum Foot Locker, Lady Foot Locker, Kids Foot Locker, Champs Sports, Eastbay, Footaction și Sidestep. De-a lungul anilor, retailerul a cumpărat diferite firme de pe piață, ultima tranzacție fiind semnată în vara anului trecut, când a achiziționat două lanțuri de magazine de pantofi, pentru un total de aproximativ 1,1 miliarde de dolari, respectiv WSS din California, pentru 750 de milioane de dolari, și retailerul japonez de îmbrăcăminte stradală Atmos, pentru 360 de milioane de dolari.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Cum putem investi în inteligența artificială?

Din când în când, în lume apare o invenție care schimbă un întreg sector, sau chiar întreaga lume, într-o...
- Advertisement -

More Articles Like This