Sunday, April 2, 2023

Strategia excepţională prin care Ucraina îşi bate joc de ruşi! Scot sau schimbă toate semnele de circulatie de pe străzi! Tancurile ruseşti nu au GPS

Must Read

Localnicii ucraineni au apelat la o strategie genială pentru a dezorienta trupele ruse: au desfiinţat sau au schimbat semnele rutiere de pe drumuri.

Ministerul de Interne şi cel al Apărării a făcut apel la cetăţeni să distrugă semnele rutiere pentru a-i induce în eroare pe ruşi. Agenția Rutieră de Stat a Ucrainei a cerut acest lucru mai multor organizaţii, precum și guvernelor și comunităților locale.

„Pentru a deruta și dezorienta inamicul care se deplasează ilegal în Ucraina, vă rugăm să se îndepărtaţi plăcuțele cu numere și denumiri ale străzilor- orașelor/ satelor din regiuni. Vom face tot posibilul să curăţăm Ucraina de ruşi cât mai curând posibil”, a transmis Ministerul Apărării.

Acest lucru se întâmplă în timp ce Kievul e zguduit de atacuri aeriene, iar ucrainenii au distrus podurile care duceau către capitală pentru a ţine o parte a armatei ruse departe.

- Advertisement -

„Prioritatea numărul 1 pentru o astfel de dezmembrare sunt indicatoarele și numele așezărilor. Inamicul nu navighează direct pe teren. Să-i ajutăm să meargă direct în iad”, a transmis Agenția Rutieră de Stat a Ucrainei.

Shaun Walker, jurnalistul corespondent din Europa Centrală şi de Est al The Guardian, a transmis că planul a intrat deja în acţiune. „Semnele rutiere sunt dărâmate de echipe pe drumurile din afara Kievului pentru a nu da nicio mână de ajutor vreunui rus pierdut”.

De asemenea, Oliver Carroll, corespondentul The Independent la Moscova, a spus că acest plan s-a extins la aruncarea în aer a podurilor. „Ucraina a aruncat în aer un pod din vest pentru a opri înaintarea coloanelor rusești”, a scris el pe Twitter, potrivit Express.

Unii ucraineni au înlocuit semnele de circulaţie cu unele false, pe care erau afişate mesaje precum „plecaţi de aici”, dar într-o variantă mai vulgară.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Fraţii Tate vor fi eliberaţi. Cei 2 rămân în arest la domiciliu 30 de zile

Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea...
- Advertisement -

More Articles Like This