Thursday, March 30, 2023

Tratamentele care ne ajută să arătăm tineri şi după 40 de ani

Must Read

Cu toţii ne dorim să arătăm tineri cât mai mult timp. Nico Ferariu ne spune ce este rejuvenarea faciala şi ce implică această procedură.

“Rejuvenarea facială înseamnă tehnologie de ultimă oră, în tot ceea ce noi gândim a fi tânăr şi frumos”, a explicat medicul Nico Ferariu, vineri, în cadrul rubricii Sfat de Sănătate de la Antena 3.

Tratamentele care ne ajută să arătăm tineri şi după 40 de ani

Din exprienţa mea am observat că tratamentele care funcţionează foarte bine sunt, de fapt, un cumul. Atunci când pacientul consideră că are nevoie de un diagnostic, se prezintă într-un cabinet de estetică. Din punctul meu de vedere, ar fi indicat să se facă un diagnostic clar al statutului pielii.

- Advertisement -

În funcţie de acest statut, există mai multe soluţii. Toate aceste soluţii pot fi aplicate în timp.

Când este momentul să începem tratamentele pentru rejuvenare facială

Indifierent de momentul în care ne gândim să începem tratamente pentru rejuvenare, cumva costurile vor fi aceleaşi. Nu pentru că pacientul devine dependent de serviciile de estetică, ci pentru că îi place rezultatul.

Tratamentele estetice nu dau dependenţă. De fapt, noi avem un rezultat frumos după un tratament estetic, rezultat pe care ni-l dorim pentru mai mult timp. Mergi la medic dermatolog tocmai pentru a arăta mai bine şi de a te simţi mai bine în pielea ta.

Efecte adverse ale tratamentelor cu acid hialuronic/botox

Toate tratamentele au efecte adverse. Aceste efect ar trebui explicate pacientului. După ce pacientul înţelege care sunt efectele adverse, ne semnează un consimţământ.

Atunci când sunt efectuate tratamente în condiţii de siguranţă, efectele adverse ar trebui să fie aproape 0. Tratamentul botox a fost retehnologizat, astfel încât efectele adverse să fie aproape 0.

Fiecare medic trebuie să gândească tipologia fetei, înălţimea frunţii. Punctele de injectare sunt diferite de la pacient, la pacient sau de la femeie la bărbaţi”, a mai spus medicul.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Cum putem investi în inteligența artificială?

Din când în când, în lume apare o invenție care schimbă un întreg sector, sau chiar întreaga lume, într-o...
- Advertisement -

More Articles Like This