Saturday, June 10, 2023

VIDEO Cum a ”reușit” un șofer din Târgu Mureș să rămână fără permis pentru 420 de zile și să ia amenzi de 12.000 de lei în doar 6 minute

Must Read

Un tânăr de 21 de ani s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru 420 de zile și o amendă totală de 12.000 de lei după ce a ”reușit” să comită 15 contravenții în 6 minute.

Totul s-a petrecut în Târgu Mureș, în jurul orei 02.30 noaptea, în timpul unei ”curse” în care șoferul a fost urmărit, și prins, de echipajele de poliție.

”Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, neportul centurii de siguranță, neoprirea la semnalul regulamentar al polițiștilor, circulația pe sensul opus de deplasare, nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers, nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele sunt doar o parte dintre cele care l-au „ajutat” să nu mai urce la volan pentru o bună perioadă de timp”, transmite Poliția Română.

  • Potrivit noilor modificări legislative, dacă sunt săvârșite două sau mai multe contravenții care atrag și suspendarea exercitării dreptului de a conduce, constatate pe același proces verbal, perioada de suspendare se calculează prin însumarea perioadelor prevăzute pentru fiecare faptă.

Pe lângă faptul că acum este pieton pentru 420 de zile, a primit amenzi cu o valoare totală de 11.890 de lei și a fost retras certificatul de înmatriculare.

- Advertisement -

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This