Tuesday, April 23, 2024

BNR a aprobat achiziția de către Elrond a companiei Twispay

Must Read

Elrond, un blockchain axat pe aplicații distribuite, a primit aprobarea de a achiziționa instituția Capital Financial Services, care operează sub brandul Twispay, potrivit unui anunț publicat recent.

Twispay este o instituție financiară autorizată să presteze servicii de plată și să emită monede electronice în conformitate cu legislația în vigoare și cu autorizația primită de la Banca Națională a României. În plus, compania deține statutul de membru principal Visa și Mastercard, ceea ce înseamnă că poate emite carduri.

Moneda electronică, sau e-money, este definită în linii mari ca un depozit electronic de valoare monetară utilizat pentru efectuarea plăților către alte entități decât emitentul de monedă electronică. Tehnologia există de peste un deceniu ca metodă de plată standardizată, consacrată în directivele UE și reglementată de băncile centrale.

Elrond a făcut prima mișcare strategică pentru a se impune ca o punte între finanțele tradiționale și industria criptomonedelor. De asemenea, achiziția pune blockchain-ul într-o poziție strategică pentru a oferi o infrastructură pentru soluții de plată mai rapide și mai ieftine.

- Advertisement -

Elrond, care a achiziționat recent portalul de plăți Utrust, nu a dezvăluit detaliile financiare ale achiziției. Alte cazuri potențiale de utilizare includ monede stabile, carduri de debit cripto, beneficiile DeFi, NFT-uri și alte tehnologii Web3 care vor spori încrederea și eficienta sistemelor financiare existente

După ce a achiziționat companiile Twispay și Utrsut, Elrond își propune să joace un rol cheie în digitizarea finanțelor europene și să devină un blockchain „carbon-negativ, complet descentralizat, ieftin și aproape instantaneu pentru o multitudine de servicii financiare”.

Despre Elrond

Elrond este un blockchain conceput de la zero pentru a aduce o îmbunătățire cumulativă de 1.000 de ori a vitezei de execuție. Pentru a realiza acest lucru, Elrond a introdus două inovații esențiale: un nou mecanism Adaptive State Sharding și un algoritm Proof of Stake (PoS), permițând scalabilitatea liniară printr-un mecanism de consens rapid, eficient și sigur. Astfel, Elrond poate procesa până la 10.000 de tranzacții pe secundă, cu o latență de 5 secunde și un cost redus, în încercarea de a deveni fundamentul unei economii de internet fără granițe și accesibilă la nivel global.

Puteti investi in Elrond si prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x