Thursday, March 28, 2024

Corespondent CNN: Care sunt mizele vizitei Kamalei Harris în România

Must Read

Vicepreşedintele SUA a venit în România într-un moment extrem de tensionat pentru flancul estic al Alianţei Nord-Atlantice. Rusia continuă războiul în ţara vecină şi momentan nu poate fi preconizat un final pentru conflict. Kevin Liptak, corespondent CNN, a vorbit despre concluziile vizitei.

”Președintele (Joe Biden) nu ar fi tirmis-o pe Kamala Karris în România dacă ar fi considerat că vizita nu e importantă. Prezența Vicepreședintelui pe flancul de Est este pentru a spune Aliaților că SUA ia în serios articolul 5.

Este o deplasare pe care a făcut-o și în Polonia, pentru a asigura aliații că vor fi apărați în cazul unei invazii rusești.

Este cel mai înalt oficial care a venit în România după invazia rusă a Ucrainei. Aceasta este o indicație că ambele părți iau în serios agresiunea și relația dintre SUA și România.

- Advertisement -

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x