Thursday, April 25, 2024

Dezvăluirea halucinantă a fostei soţii a lui Vladimir Putin: „A fost asasinat şi înlocuit cu o sosie”. Motivul divorţului: femeia nu ar fi acceptat să-şi continue viaţa alături de copia liderului de la Kremlin

Must Read

O informaţie care a stârnit rumoare în presa mondenă, în urmă cu şapte ani, revine acum în actualitate în contextul războiului ruso-ucrainean. Ludmila Aleksandrova, femeia de care liderul de la Kremlin a divorţat în 2015, a declarat imediat după divorţ că, de fapt, fostul ei soţ ar fi fost asasinat şi înlocuit cu o sosie.

„Vladimir Putin a fost asasinat”. Controversa stârnită de această afirmaţie a fostei soţii a lui Putin a devenit rapid virală și a provocat o avalanşă de reacţii, glume, dar și dezbateri. În martie 2015, la scurt timp după divorţul celor doi, Ludmila Aleksandrova a declarat că liderul de la Kremlin a murit şi că ar fi fost înlocuit cu o sosie.

Totul ar fi început după ce Vladimir Putin ar fi purtat o discuţie cu fiicele sale, apoi, în miez de noapte, a părăsit locuinţa şi nu s-a mai întors. Imediat după dispariția președintelui rus, Aleksandrova a dezvăluit că a fost amenințată să păstreze tăcerea cu privire la moartea acestuia.

Dezvăluirea halucinantă a fostei soţii a lui Vladimir Putin: „A fost asasinat”

- Advertisement -

Femeia a relatat, la acel moment, că asasinarea fostului ei soţ ar fi fost pregătită minuţios. Ulterios, liderii de la Kremlin au ales din mai multe sosii pentru a-l înlocui pe fostul ofițer KGB. O perioadă lungă de timp, Putin nu s-a mai afișat în public, lucru care a alimentat zvonurile că acesta nu mai este în viaţă şi că politicienii din jurul lui ascund adevărul. Aceştia ar fi servit poporului rus varianta că şeful suprem este grav bolnav.

O altă speculaţie care a făcut rumoare la omentul divorţului a fost aceea potrivit căreia divorţul s-a fi produs tocmai din cauza faptului că Aleksandrova nu ar fi acceptat să-şi continue viaţa alături de o sosie. Cei doi au divorțat în 2013, după 30 de ani de relație, potrivit BBC.

Un alt aspect care a alimentat speculaţiile că Putin nu ar fi, de fapt, Putin este acela că înfăţişarea liderului de la Kremlin a cunoscut modificări destul de vizibile. În vârstă de 69 de ani, Putin arată, azi, mai tânăr decât la începutul primului mandat de președinte. Unii sunt, însă, de părere că şeful statului a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, printre care injecții cu botox, acid hialuronic și lifting facial la ochi și pomeți.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x