Thursday, March 28, 2024

Donald Trump, aterizare de urgență după ce avionul său a rămas fără motor

Must Read

Fostul președinte Donald Trump zbura acasă după un discurs la New Orleans sâmbătă, când avionul a suferit o defecțiune a motorului, s-a întors și a aterizat de urgență.

Trump se întorcea acasă la Palm Beach, Florida, cu un avion împrumutat de la un donator republican, a spus una dintre persoane, confirmând un raport din The Washington Post.

Înainte de zborul întrerupt, Trump a vorbit cu un grup de strângeri de fonduri al Comitetului Național Republican la hotelul Four Seasons din New Orleans. El a repetat afirmații că alegerile prezidențiale din 2020 au fost fraudate și a criticat modul în care președintele Joe Biden a gestionat invazia Ucrainei de către Rusia.

Avionul a zburat aproximativ 120 de km înainte să-și schimbe cursul și să aterizeze de urgență pe același aeroport din New Orleans. Trump s-a întors acasă cu un alt avion.

- Advertisement -

În timpul președinției sale, Trump și-a exprimat temerile cu privire la siguranța călătoriilor aeriene, potrivit NBC News.

În 2019, el a scris pe Twitter că avioanele deveneau „mult prea complexe” și că „nu mai este nevoie de piloți, ci mai degrabă de informaticieni de la MIT”.

Tweet-ul a urmat prăbușirii unui zbor Ethiopian Airlines care a ucis 157 de persoane la bord

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x