Friday, April 19, 2024

Elena Udrea: Traian Băsescu este o instituţie. Nu a spart seminţe la Cotroceni, a discutat cu Biden. Ce s-ar întâmpla dacă salvarea care l-a luat de la Bruxelles îl ducea la Moscova?

Must Read

Elena Udrea consideră că decizia RAAPPS, SPP şi a Administraţiei Prezidenţiale este nedreaptă pentru că Traian Băsescu “nu e un cetățean”, “el este o instituție”.

Fostul ministrul Elena Udrea critică deciziile RAAPPS şi SPP de a-l lăsa pe Traian Băsescu fără reşedinţă, respectiv fără maşină de serviciu şi pază.

Elena Udrea a afirmat că a vorbit cu Traian Băsescu înainte de decizia ÎCCJ, înainte ca acesta să plece la Bruxelles şi că acesta nu se simţea bine, avea probleme de sănătate.

Întrebată dacă se roagă pentru el, Udrea a spus că „da, eu şi foarte mulţi oameni normali la cap, cu bun simţ, creştini”. „Cred că foarte mulţi se roagă pentru el acum”.

- Advertisement -

Întrebată dacă este normal să fie evacuat din casa RAAPPS, să i se retragă paza, să primească ordin de evacuare şi să i se ia maşina de serviciu, Elena Udrea a răspuns că „Traian Băsescu este un om prea puternic că să fie umilit de oameni atat de mici”.

„Este o problema a statului. Traian Băsescu nu este el cetățeanul. Cetăţeanul poate să meargă cu taxiul, nu a fost un politician arogant, un politician care să afișeze lux, poate să meargă și cu tramvaiul şi cu autobuzul. Problema este că  Traian Băsescu este o instituție, institutia unui fost presedinte. Câtă vreme statul își permite să lase un fost preşedinte fara pază, şi nu orice preşedinte, nu unul care a mâncat seimnţe la Cotroceni, ci unul care a vorbit cu Joe Biden despre scutul de la Deveselu. Mă întreb ce s-ar întampla dacă din greșeală salvarea care îl ia pe Traian Băsescu de la Bruxelles îl duce la Moscova. (…) Mulți dintre cei care conduc azi statul roman ar trebui să se gândeasca de două ori cand iau așa măsuri. Roata se învârte. (…) Că a fost declarat colaborator este altceva. Că a fost declarat de ÎCCJ este una, că legea care zice că poate să fie lasat fără SPP, fără casa, singur pe drumuri. Ce ne imaginăm? Că vine Traian Băsescu și se urca în taxi? Ok, dacă asta este nivelul statului roman și lasa presedintele în așa situaţie, aste e”. a spus Elena Udrea.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x