Thursday, March 28, 2024

Este Vladimir Putin bolnav în stare gravă? Liderul rus s-ar afla în fază terminală. Dezvăluiri de la Pentagon

Must Read

Bazându-se pe informații venite de peste Ocean, de la Pentagon, presa internațională a reluat subiectul posibilei boli grave de care suferă Vladimir Putin (69 de ani), afecțiune care l-ar fi determinat să înceapă războiul din Ucraina.

Astfel, conform Daily Star, un fost ofițer de informații militare care lucrează la Pentagon afirmă că președintele ar avea cancer intestinal în fază terminală. Ca urmare, Putin are ”fața umflată”, semn că apelează ori la chimioterapie ori la steroizi.

Dacă ar fi adevărat, atunci războiul din Ucraina ar putea fi justificat prin dorința liderului de la Kremlin de a rămâne în istorie, chiar și cu o faptă negativă.

”Oamenii noştri cred cu tărie că este bolnav, deoarece este îngrijorat de COVID-19 şi îşi ţine personalul la distanţă”, a precizat persoana.

- Advertisement -

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x