Monday, June 17, 2024

Federaţia Internaţională de Pisici a suspendat participarea felinelor din Rusia la expoziţiile internaţionale

Must Read

Federaţia Internaţională de Pisici a suspendat participarea pisicilor de rasă pură din Rusia la expoziţiile internaţionale, în urma războiului izbucnit în Ucraina. 

Federaţia Internaţională de Pisici a suspendat participarea pisicilor din Rusia la expoziţiile internaţionale, după izbucnirea războiului în Ucraina.

Federația Internațională a Pisicilor a decis să interzică exportul și înregistrarea pisicilor din rasa rusă în registrul de evidenţă a acesteia. Decizia a fost deja implementată, iar interdicția asupra pisicilor va rămâne în vigoare până la data de 31 mai, cu posibilitatea de a fi revizuită ulterior, potrivit Pravda.com

Consiliul executiv al federaţiei a declarat că atacul Rusiei asupra Ucrainei este unul absolut șocant.

“Am făcut acest demers, ca începând cu 1 martie, nicio pisică de rasă rusă să nu mai fie importată. Mai mult decât atât, nicio pisică de pe teritoriul Rusiei nu va mai fi înregistrată acum în registrul de evidenţă al federației”, a declarat unul dintre consilierii executivi.

- Advertisement -

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x