Saturday, May 28, 2022

Iubita lui Putin este frumoasă foc. Din cauza ei a renunțat la o căsnicie de 30 de ani?

Must Read

Iubita lui Putin, se presupune a fi Alina Kabaeva, o fostă gimnastă, medaliată olimpică, ajunsă peste noapte deputat în Duma de Stat, apoi șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului.

Marii lideri politici, conducătorii marilor puteri, oamenii care au avut deseori în mâini soarta lumii, au avut de asemenea, în viața personală, slăbiciuni, iubiri, trăiri și legături amoroase ce au fost ținute în cel mai adânc secret.

Cu câțiva ani în urmă, Rusia vuia de zvonuri despre o căsătorie a președintelui Vladimir Putin celebrată într-un secret absolut, însă Kremlinul a dezmințit orice asemenea eveniment și a negat chiar că ar exista vreo intenție în acest sens. Despre povestea de iubire care a născut această știre se vorbea încă din 2006, când președintele rus a cunoscut-o pe fosta stea a gimnasticii ruse, Alina Kabaeva – o femeie de o frumusețe uluitoare – și s-a îndrăgostit de ea, mulți spunând că de atunci cei doi formează un cuplu. Multă vreme după aceasta, relația celor doi a rămas într-un secret deplin și nu a fost niciodată recunoscută de nici una dintre părți.

- Advertisement -

Iubita lui Putin este frumoasă foc. Din cauza ei a renunțat la o căsnicie de 30 de ani?

Dar câțiva ani după începutul relației lor, Alina a născut un băiețel, Dimitri, care seamănă – se spune – izbitor de mult cu Vladimir Putin în copilărie. Apoi s-a vorbit despre o altă naștere în secret a doi gemeni, la Centrul de Obstetrică și Ginecologie din Moscova. Oficial, gimnasta (care este director la „Național.

Media Grup’) nu este căsătorită și nici nu a fost vreodată, iar orice informație oficială despre copilul sau copiii săi lipsește cu desăvârșire. Despre liderul de la Kremlin se știe că are două fiice din prima căsnicie,
Maria și Ekaterina, și că a divorțat de soția sa, Ludmila, în 2013. Zvonurile însă spun că la un an după divorțul lui Putin, la Olimpiada de la Soci, pe inelarul președintelui rus și al Alinei Kabaeva se putea vedea strălucirea unor inele de cununie. Relația lor nu a fost confirmată niciodată.

Potrivit Elle France, când a împlinit 27 de ani, Alina a acceptat să pozeze pe coperta revistei ruse „Vogue’. Încă de pe atunci toată Rusia vorbea despre ea că este presupusa relație „secretă’ a lui Vladimir Putin.

Informații despre relaţia lui Putin cu sportiva Kabaeva au apărut în urma unor scugeri de informații făcute publice de către WikiLeaks.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

De ce nu mai vor angajații să se întoarcă la birou. “Vor să meargă la muncă doar pentru conectare și socializare”

Sunt tot mai mulți români care vor să lucreze de acasă. 40% dintre ei spun că nu vor să...
- Advertisement -

More Articles Like This