Saturday, July 2, 2022

La Repubblica: Vila de 3,8 milioane de euro a lui Zelenski din Toscana (VIDEO)

Must Read

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski este cel care, în urmă cu doi ani, a cumpărat o vilă cu 3,8 milioane de euro în zona Vittoria Apuana, favorita noilor bogați din est, în special a rușilor.

Printre cei care au ales să locuiască în partea opusă a cartierului mult mai istoric al Romei Imperiale, se numără și superstarul tenor Andrea Bocelli, notează cotidianul italian La Repubblica.

Vila, conform cotidianului italian, se află în Vittoria Apuana din Forte dei Marmi , în provincia Lucca, în Toscana. Stațiunea de pe litoral ocupă partea de nord a municipiului, învecinată cu provincia Massa-Carrara.

Președintele Ucrainei a fost ales în 2019, iar scandalul vilei datează de fapt din perioada dinaintea alegerilor. Cotidianul italian La Stampa a citat site-ul ucrainean Slidstvo.info, care l-a acuzat atunci pe viitorul președinte că nu a „declarat autorităților fiscale o vilă luxoasă cu 15 camere în Forte dei Marmi pe care a achiziționat-o în 2017 pentru 3,8 milioane de euro”.

- Advertisement -

La Repubblica spune acum însă că ar fi fost cumpărată acum doi ani.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Noul premier al Israelului este un român. Cine este Yair Lapid?

Ambasada Israelului în România a afirmat că noul premier interimar, Yair Lapid, are origini românești. „Bunicii materni sunt originari din...
- Advertisement -

More Articles Like This