Monday, June 27, 2022

Marile corporaţii din Ucraina îşi mută angajaţii în România. Hotelurile de cinci stele din Bucureşti sunt pline

Must Read

Hotelurile de cinci stele din Bucureşti au mai mult de jumătate dintre camere ocupate cu angajaţi ucraineni sau de altă naţionalitate care au fost mutaţi de marile corporaţii în România, pe fondul războiului din Ucraina, scrie Ziarul Financiar.

Marile corporaţii din Ucraina îşi mută angajaţii în România, având în vedere că este a opta zi de război.

„Avem 60-70% din camere ocupate de angajaţi ucraineni, chinezi sau pakistanezi mutaţi din Ucraina în România de către marile companii. În Ucraina lucrau oameni din mai multe ţări, companiile îi cazează aici până le găsesc bilete de avion spre ţările din care provin celor de alte naţionalităţi. Avem şi oameni de afaceri ucraineni care s-au cazat la noi”, a declarat Daniel Ben –Yehuda, şeful hotelului de cinci stele Sheraton din Bucureşti şi al complexului hotelier Parc Hotels, ce include unităţile de patru stele Ramada Parc şi Ramada Plaza din nordul Capitală, conform Ziarul Financiar.

- Advertisement -

Hotelul de cinci stele Sheraton Bucureşti dispune de 270 de camere şi de 11 săli de conferinţă. De asemenea,  Ramada Parc şi Ramada Plaza, situate în nordul Capitalei, sunt clasificate la patru stele şi cumulează 567 de camere.

Potrivit sursei citate, gradul de ocupare al hotelurilor din Bucureşti s-a prăbuşit pe fondul pandemiei Covid-19. De exemplu, în 2020 hotelurile din complexul Ramada au funcţionat la un grad mediu de ocupare de 30-40%, iar pentru anul trecut erau targetate afaceri în creştere cu două cifre.

„Sunt persoane care stau o noapte la noi, dar avem şi persoane cazate pentru 14 nopţi“, a mai spus Daniel Ben Yehuda, pentru sursa citată.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serbia critică decizia UE privind Ucraina: ‘A sărit peste câteva decenii de presiune, șantaj și birocrație’

Ucraina, care nu îndeplinește standardele necesare, a primit statutul de candidat la UE doar datorită conflictului cu Rusia, a...
- Advertisement -

More Articles Like This