Friday, March 29, 2024

Moarte suspectă în Rusia. Cadavrul fotomodelului care l-a numit ”psihopat” pe Vladimir Putin a fost găsit într-o valiză

Must Read

Moarte suspectă în Rusia. Cadavrul unei tinere fotomodele din Rusia a fost găsit ascuns într-o valiză, la mai bine de un an de la dispariţie. Gretta Vedler avea 23 de ani şi a fost ucisă la o lună după ce a scris un mesaj pe reţelele de socializare.

Moarte suspectă în Rusia. Gretta Vedler a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat”. La o lună după această întâmplare, tânăra a fost omorâtă, iar cadravrul ei a fost găsit după un an, într-o valiză.

Moarte suspectă în Rusia

Cel care a recunoscut crima a fost Dmitri Korovin (23 de ani), un fost iubit al Grettei. Acesta a mărturisit la mai bine de un an distanță că și-a sugrumat până la moarte partenera, după o ceartă din cauza banilor, la Moscova, fără nici o legătură cu opiniile ei politice referitoare la Putin.

- Advertisement -

Korovin a precizat că a pus apoi cadavrul tinerei în portbagajul unei mașini, pe care a abandonat-o într-o altă regiune, la peste 300 de kilometri distanță de locul crimei.

O protestatară a întrerupt transmisiunea live a unei televiziuni din Rusia

Tânăra angajată la televiziunea Pervîi Kanal, Marina Ovsiannikova, a scandat ”Fără război! Opriți războiul! Nu credeţi propaganda! Aici primiţi doar minciuni” în timp ce afișa un mesaj similar și trecea prin cadrul colegei sale, intrând astfel în direct. Televiziunea a oprit transmisia imediat și a schimbat cadrul și știrea.

Agenția de presă rusă Tass a transmis deja că televiziunea face verificări cu privire la incidentul în care ”o necunoscută” a intrat în cadrul unei transmisii live. Se pare că, de fapt, tânăra care a intrat în live este chiar editor la televiziunea respectivă.

Jurnalista protestatară, Marina Ovsiannikova, mama a doi copii, a fost arestată în urma incidentului transmis în direct.

Doi invitați la principala emisiune de propagandă de la puternica televiziune de stat Rusia 1 au criticat, vineri, războiul pornit de Kremlin împotriva Rusiei, spre disperarea gazdei talk-show-ului, transmitea publicația britanică The Telegraph. Același lucru s-a întâmplat joi și la o emisiune a televiziunii oficiale a armatei ruse.

Agenția de știri de stat rusă TASS a confirmat informația și a adăugat că jurnalista ar putea fi urmărită penal.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x