Thursday, March 28, 2024

O femeie din Kiev ar fi doborât o dronă a Rusiei cu un borcan de castraveţi muraţi

Must Read

O femeie din Kiev ar fi reuşit să doboare o dronă a Rusiei aruncând în aceasta cu un borcan de castraveţi muraţi, de la balcon, potrivit unei repezentante a guvernului ucrainean.

“În Kiev, o femeie a doborât o dronă rusească de la balcon cu un borcan de castraveţi. Cum se aşteaptă să ocupe această ţară?”, a scris Liubov Tsybulska pe Twitter.

Liubov Tsybulska este director adjunct al Grupului de Război Hibrid înfiinţat de Guvernul de la Kiev în contextul războiului început de Rusia.

Postarea oficialului de la Kiev a fost distribuită de zeci de mii de ori, devenind în scurt timp virală pe reţelele sociale.

- Advertisement -

Între timp, atacurile lansate de ruşi asupra obiectivelor din oraşele ucrainene s-au rărit, iar armata rusă chiar a permis, în baza unui acord semnat la ultima rundă de negocieri, două coridoare pentru convoaie umanitare din două oraşe distruse de război: Mariupol şi Volnovaha.

Sursa:antena3.ro
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x