Monday, June 27, 2022

O femeie din Kiev ar fi doborât o dronă a Rusiei cu un borcan de castraveţi muraţi

Must Read

O femeie din Kiev ar fi reuşit să doboare o dronă a Rusiei aruncând în aceasta cu un borcan de castraveţi muraţi, de la balcon, potrivit unei repezentante a guvernului ucrainean.

“În Kiev, o femeie a doborât o dronă rusească de la balcon cu un borcan de castraveţi. Cum se aşteaptă să ocupe această ţară?”, a scris Liubov Tsybulska pe Twitter.

Liubov Tsybulska este director adjunct al Grupului de Război Hibrid înfiinţat de Guvernul de la Kiev în contextul războiului început de Rusia.

Postarea oficialului de la Kiev a fost distribuită de zeci de mii de ori, devenind în scurt timp virală pe reţelele sociale.

- Advertisement -

Între timp, atacurile lansate de ruşi asupra obiectivelor din oraşele ucrainene s-au rărit, iar armata rusă chiar a permis, în baza unui acord semnat la ultima rundă de negocieri, două coridoare pentru convoaie umanitare din două oraşe distruse de război: Mariupol şi Volnovaha.

Sursa:antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Serbia critică decizia UE privind Ucraina: ‘A sărit peste câteva decenii de presiune, șantaj și birocrație’

Ucraina, care nu îndeplinește standardele necesare, a primit statutul de candidat la UE doar datorită conflictului cu Rusia, a...
- Advertisement -

More Articles Like This