Tuesday, April 23, 2024

O studentă din Ucraina a fost exmatriculată pentru critici aduse pe reţelele de socializare preşedintelui Zelenski

Must Read

O studentă din Harkov a fost exmatriculată după ce și-a fi exprimat poziții anti-ucrainene, anunțul fiind făcut de Institutul Politehnic pe rețelele de socializare.

Administrația instituției afirmă că o studentă în anul al doilea la specialitatea „Relații economice internaționale” a publicat pe rețelele de socializare mesajele calificate drept anti-ucrainene. Potrivit rectoratului, doar pe Instagram tânăra are peste 7000 de urmăritori. „Vom reacționa dur la orice manifestare anti-Ucraina. Astăzi, rectorul Institutului Politehnic din Harkov, Evghen Sokol, a semnat un ordin de exmatriculare a unei studente din anul 2 pentru declarații anti-ucrainene”, se arată într-un mesaj emis de instituție, relatează realitatea.md.

Decizia a fost luată de rectorul instituției de învățământ. Serviciul de presă a atașat captura de ecran cu pagina de pe Instagram administrată de studentă și a citat mesajele tinerei în comentarii, publicând un video de pe TikTok în care spune că „președintele este clovn”. Actualmente, secvența video nu mai este disponibilă, iar alte eventuale afirmații ale tinerii împotriva suveranității țării nu sunt citate de către instituția de învățământ.

 

- Advertisement -

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x