Acasă Stirile zilei Oana Zăvoranu candidează la alegerile din 2024. „Sunt pregătită să conduc cu...

Oana Zăvoranu candidează la alegerile din 2024. „Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta!”

0

Oana Zăvoranu, 48 de ani, vrea să devină prima femeie președinte din România. Vedeta a cochetat și în trecut cu politica, făcând parte din Partidul România Mare, iar, anul trecut ea a devenit consilier de imagine pentru primarul Cristian Popescu Piedone.

Oana Zăvoranu candidează la alegerile din 2024. Vedeta a anunțat că, pe baza unor mesaje de încurajare venite de la fani, s-a decis să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Oana Zăvoranu candidează la alegerile din 2024. „Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta!”

Vedeta a fost întrebată de un fan virtual care crede că este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România, iar răspunsul a venit prompt: „Să devin președintele țării! Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta! Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a mai precizat că vrea să scrie o carte despre viața ei și spune că anul următor, în toamnă, toată lumea o va putea citi. „Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta. Așa că, eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți!”, a mai transmis Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață, moderatoare de televiziune si femeie de afaceri din România. A urmat Colegiul Național „I. L. Caragiale” și a absolvit dreptul la Universitatea „Titu Maiorescu” din București.

Sursa: romaniatv.net

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version