Tuesday, April 16, 2024

Oraşe din estul și centrul Ucrainei, bombardate de armata rusă: „Câinii sfâşie cadavrele pe străzile oraşului. Este un coşmar”

Must Read

Rachetele armatei ruse au lovit în ultimele ore fără incetare oraşe din estul şi centrul Ucrainei, acuză oficiali ucraineni. Bombardamente au avut loc şi în suburbiile Kievului. “Câinii sfâşie cadavrele pe străzile oraşului. Este un coşmar”, spune primarul din Bucha.

Avioanele rusești au bombardat noaptea trecută orașe din estul și centrul Ucrainei, au declarat oficialii ucraineni citaţi de washingtonpost.com. Bombardate au fost şi suburbiile capitalei, Kiev. Cadavrele victimelor au rămas pe străzile oraşelor.

În Sumi și Okhtyrka, la est de Kiev, lângă granița cu Rusia, bombe au căzut peste clădiri rezidențiale și au distrus o centrală electrică, a declarat liderul regional Dmytro Jivitski. El a spus că sunt morți și răniți, dar nu a dat cifre.

Bombele au lovit și depozitele de petrol din Jytomyr și orașul vecin Cerniakhiv, situat la vest de Kiev.

- Advertisement -

În Bucha, o suburbie a Kievului, primarul a anunţat un foc puternic de artilerie.
„Nu putem nici măcar să adunăm cadavrele pentru că bombardamentele cu arme grele nu se opresc zi sau noapte”, a spus primarul Anatol Fedoruk. „Câinii sfâşie cadavrele pe străzile orașului. Este un coșmar.”

Guvernul ucrainean cere deschiderea coridoarelor umanitare pentru a permite oamenilor să părăsească în siguranță Sumi, Jytomyr, Harkiv, Mariupol și suburbiile Kievului, inclusiv Bucha.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x